Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Survivalrun 2013.jpg

Survivalrun Boven-Leeuwen 2017

Survivalrun Boven-Leeuwen; niet meer weg te denken!

Lopen, klimmen, klauteren en zeephellingen in de buitenlucht en natuur! Niet bang zijn voor een beetje modder aan je kleren of op je neus! Samen met een groepje vrienden of alleen meedoen!
Het zijn de kenmerken voor deelname aan de Survivalrun in Boven-Leeuwen. Nu al weer voor de 22e keer op zondag 18 juni 2017. En tevens is er natuurlijk de Kidsrun, al weer voor de 9e keer.

Vanaf 10 jaar is er een inschrijving geweest voor de run van 7 km en 40 hindernissen! Wellicht had je vorig jaar als 9-jarige aan de Kidsrun meegedaan, dan was nu je kans om mee te doen aan het grote parcours.
Was, want…maximaal aantal inschrijvingen (voor 10 jr en ouder) is inmiddels bereikt.

Survival Kidsrun.

Voor de  Kidsrun (6 t/m 9 jr) geldt dit jaar dat inschrijven alleen mogelijk is op de dag zelf tussen 15.30 en 16.00 uur bij de jurywagen op het park Groenewoud.

Net als vorig jaar (bijna 70 kinderen) hopen we natuurlijk weer op een mooi aantal deelnemers.

Omstreeks 16.30 uur is er de gelegenheid om een oefenrondje te lopen. Dit gebeurt onder begeleiding van combinatiefunctionarissen van AM&W. Er zijn weer een paar schitterende nieuwe hindernissen neergezet. Net als voorgaande jaren eindigt de KIDSRUN op de zeephelling. Ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en vrienden kunnen van dichtbij de wedstrijd volgen en hun favorieten aanmoedigen. Na afloop is er een prijsuitreiking met voor de eerste 3 per categorie een beker en voor elke deelnemer een medaille en leuke attentie!

Datum:           zondag 18 juni 2017
Plaats:            park Groenewoud te Boven-Leeuwen
Informatie:    klik hier voor de site van de Survivalrun

Foto’s:

Nog meer foto’s:

Zie fotoverslag De MaasenWaler
Zie Facebookpagina Survivalrun