Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Wilma's Place.jpg

Beweegcentrum – Beneden-Leeuwen – Training & Zo

Training & Zo

Adres van de sportaccommodatie:
Rozenstraat 20 6658 WX Beneden-Leeuwen

Wat hebben wij te bieden:

Training & Zo in Beneden-Leeuwen is een beweegcentrum met de slogan “Bewegen is Medicijn!”. Het is een feit dat mensen goed begeleid worden bij Training & Zo! Het team bevat een groot aantal teamleden die gespecialiseerd zijn in o.a. hardlopen, wielrennen, voetbal, leerproblemen, voeding, rug-nek-schouder-beenklachten, diabetes, overgewicht, hoe om te gaan met pesten, sportmassage, medical taping, medisch fitness enz. Een heel breed pakket dus! Verder bieden we een uitgebreide fitnessinstructie en tal van groepslessen voor ieder niveau.

Voor sporters tussen de 9 en 15 jaar bieden wij diverse activiteiten aan, onder de juiste begeleiding. Dit om te zorgen dat je gaat beseffen hoe belangrijk bewegen is. Als je individueel wilt trainen (fitness), dan stellen we een jeugd trainingsprogramma voor je op.
Op deze manier weet je zeker dat je verantwoord traint en je de doelstelling haalt. Bij alle trainingen is begeleiding aanwezig om de juiste technieken en de juiste weerstanden te leren om blessureleed te voorkomen.

Benodigdheden:

Sportkleding. Daarbij is het bij Training & Zo verplicht om sport/binnenschoenen aan te hebben en een handdoek i.v.m. hygiëne. Natuurlijk is een water gevulde bidon noodzakelijk om te zorgen dat je genoeg vocht binnen krijgt.

Over:

Training:
Voor de tijden en indeling groepen, kijk op onze website bij het online rooster! Wil een sporter boven de 9 jaar meedoen aan de spinninglessen, dan is de minimale lichaamslengte van 1.50 vereist.
Sporters boven de 12 jaar mogen zelfstandig trainen, nadat ze een aantal weken goede begeleiding hebben gehad in de fitness. Uiteraard loopt er begeleiding rond om toe te zien dat alles goed gaat.

Tijdelijke maatregelen i.v.m. Corona
* Desinfecteer je handen bij binnenkomst
* Volg de instructies van het personeel op
* Volg de looproute
* Materiaal en apparaten na gebruik schoonmaken
* Blijf thuis als jij of een van je huisgenoten de volgende klachten hebt:
o   Verkoudheid, neusverkouden of benauwd
o   Koorts (38 graden)

Jaarlijkse activiteiten:
Bootcamp in de zomermaanden/wintermaanden. Daarnaast zijn er activiteiten gerelateerd aan de nationale feestdagen zoals Halloween, Kerst e.d. maar ook aan goede doelen zoals ALS, KWF.

Informatie:

Contactpersoon Training & Zo (clubmanager): Martin de Koning
Telefoonnummer: 0487-503644
Website: www.trainingenzo.club
E-mail: info.trainingenzo@gmail.com