Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Wilma\'s Place.jpg

Tennis – Deest – Tennis Deest

Tennis Deest

Adres van de sportaccommodatie:
Sportpark Kremershof, Kweldam 4a, 6653 CC Deest

Wat hebben wij te bieden:

Is tennis een moeilijke sport om te leren? Iedereen kan het leren! En zeker bij Tennis Deest. Bij ons kunnen kinderen vanaf 6 jaar spelenderwijs het tennisspel leren spelen. Centraal staat het spelplezier en het ontwikkelen van vaardigheden. We beginnen klein met aangepaste baanlengtes en in drie stappen leren we kinderen het tennisspel te spelen.
Wij streven er dan ook naar onze jeugdleden een goed tennisklimaat te bieden waarin zowel de recreatieve als prestatieve tennisspeler zich thuis voelt.

Op dit moment kan je bij ons tennislessen krijgen en onderlinge toernooitjes spelen. Onze jeugd bestaat uit 8 tot 17-jarige.
De tennislessen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond en worden gegeven door vrijwilligers. Als je van een echte tennistrainer les wilt hebben, kan dit ook. Dit moet echter wel betaald worden. Tussendoor kan je altijd gebruik maken van de tennisbanen om jezelf te verbeteren. Je kunt meedoen aan de jeugdactiviteiten die we organiseren voor onze jeugdleden. Kortom, er is uitdaging en gezelligheid genoeg!

Benodigdheden:

Je hebt sportkleding en gym/tennisschoenen nodig. Om jezelf te verbeteren heb je ook inzet nodig. Heb je zelf een eigen racket, dan mag je die altijd meenemen. Heb je er nog geen, dan hebben wij zelf 25 rackets met tennisballen Stage 2 en Stage 1.

Over:

Competitie:
Wij zijn aangesloten bij de KNLTB dus er ikan competitie gespeeld worden vanuit de KNLTB.

Training:
Op dinsdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur beginners en gevorderden.
Op donderdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur allen gevorderden.

Jaarlijkse activiteiten:
Ouder en kind toernooi. Op dit moment niet meer activiteiten vanwege nieuwbouw.

Informatie:

Contactpersoon jeugd: Tonny Janssen
Telefoonnummer: 06-23116055 ( na 17.00 uur )
Website: www.tennisdeest.nl
E-mail: info@tennisdeest.nl