Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Voetbal Unitas28.jpg

Actief in de herfstvakantie 2022

De herfstvakantie staat weer voor de deur. Alle basisscholen in de gemeenten Druten en West Maas en Waal hebben een week vakantie. Van zaterdag 22 oktober t/m vrijdag 28 oktober kunnen de kinderen genieten van hun vrije dagen. Natuurlijk is het belangrijk om even bij te komen van de drukke schoolperiode. Maar wat is er nu lekkerder dan uit te rusten na een actieve dag!

Tijd voor actie!
Voor de kinderen die lekker actief willen zijn, is er dan ook voldoende te beleven in de herfstvakantie. Dit kan in de buurt, maar je kunt er ook een uitje van maken. Hieronder zijn de activiteiten op datum te vinden:

Zaterdag 22 oktober

Op zaterdag 22 oktober wordt er bij voetbalvereniging Victoria/SCD te Afferden een proeftraining voor de mini’s georganiseerd. Kijk voor meer info op: www.meedoeninmaasenwaal.nl.

Woensdag 26 oktober

Op woensdag 26 oktober wordt er bij voetbalvereniging Dio’30 te Druten een voetbaldag georganiseerd. Kijk voor meer info op: www.panna-sterrenteam.nl.

Woensdag 26 oktober

Het is voor kinderen mogelijk om woensdagmiddag van 13:30-16:30u vrij te zwemmen bij De Gelenberg. Lekker zwemmen op de woensdagmiddag, dat klinkt als een goed plan.

Voor meer informatie kan je terecht op de website van de gelenberg: https://www.zwembaddegelenberg.nl/woensdagmiddag/

Sjors Sportief/Creatief

Wanneer je in de vakantie even tot rust wilt komen, is het boekje Sjors Sportief/Creatief een prima optie. Je kunt nog even rustig kijken welke activiteiten jij graag nog wilt doen. In de maanden oktober en november zijn nog voldoende verenigingen die activiteiten aanbieden. Kortom, even opladen in de vakantie om daarna weer actief te kunnen deelnemen aan leuke activiteiten.

Heb je het boekje niet meer, kijk dan op www.meedoeninmaasenwaal.nl voor alle activiteiten.