Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

beweegtas Octopus.jpg

Beweegtas De Wijzer 2016 – 2017

Leukste tas van Nederland ook voor kinderen van de Wijzer!

Op dinsdag 11 oktober werden de kinderen van groep 3 van De Wijzer in Beneden-Leeuwen blij verrast met de B3-rugzak, oftewel de Beweegtas.

Combinatiefunctionaris Gerrit Brands kwam vanuit Actief Maas en Waal een korte toelichting geven op het gebruik van de tassen.

In de tas zitten allerlei leuke spelletjes. Je kunt ze doen zowel binnen als buiten, samen met andere kinderen, met je ouders, met je broer of zus of met opa of oma, enz. Helma de Haardt, directrice van de school, reikte samen met Gerrit Brands de eerste 5 beweegtassen uit aan de kinderen.

De 5 geluksvogels mogen deze tas een week lang thuis houden om lekker te spelen. Na een week nemen ze deze tas weer terug mee naar school en vertellen over hun belevenissen met de tas. Dan is het de beurt aan 5 andere kinderen.

De Beweegtas is speciaal ontwikkeld  voor  kinderen en hun ouders. Om hen samen te stimuleren te spelen en te Bewegen, Buiten en Binnen (3 x B= B3-rugzak).

Vervolg groep 4

Op dinsdag 13 december zijn de tassen naar groep 4 gegaan. Ook deze kinderen krijgen de mogelijkheid om thuis een week lang met veel plezier te spelen met de inhoud van de tas.

Voor meer info over de beweegtas: Klik hier.

Contactpersoon: Gerrit Brands  (combinatiefunctionaris Actief Maas en Waal).

Foto’s: