Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Header WK volleybal vrouwen.jpg

Britt Bongaerts gaat ‘Back to School’ op de Oversteek

In aanloop naar het WK Volleybal Vrouwen, in september en oktober 2022, bezoeken meerdere Oranje speelsters een basisschool in het kader van het project ‘Back to School’. De volleybalsters vertellen over hun ervaringen als topsporter en geven een volleybalclinic. Op vrijdag 13 mei komt Britt Bongaerts naar De Oversteek in Dreumel. Tussen 09.30-10.00 uur staat zij voor de klas in de groepen 7, 7-8 en 8. Aansluitend 10.15-11.00 uur geeft Britt Bongaerts een clinic in de sporthal.

Volleybalvereniging Touché, Actief Maas & Waal en BS de Oversteek hebben hiervoor een aanvraag ingediend en deze is gehonoreerd 😊.
Contactpersoon: Gerrit Brands (combinatiefunctionaris Actief Maas en Waal)

Play Volleybal campagne

Back to School is onderdeel van de promotiecampagne Play Volleybal. Met deze campagne wil de Nevobo volleybal promoten en nieuwe leden aantrekken. Vanuit de bond wordt de Play Volleybal campagne landelijk gevoerd. Daarnaast worden volleybalclubs betrokken om Play Volleybal lokaal en regionaal optimaal zichtbaar te maken. Hier lees je meer over de Play Volleybal campagne

FIVB WK Volleybal Vrouwen

Het Wereldkampioenschap Volleybal Vrouwen wordt van 23 september t/m 15 oktober 2022 gehouden in Nederland en Polen. Het is de eerste keer dat Nederland een wereldkampioenschap volleybal toegewezen krijgt. Aan het WK doen 24 landen mee, die in totaal 103 wedstrijden spelen. Er worden zo’n 200.000 toeschouwers verwacht. Gelderland is gastprovincie voor alle 24 deelnemende landen. Naast hoofdlocatie Arnhem (GelreDome), worden er ook wedstrijden gespeeld in Rotterdam (Ahoy) en Apeldoorn (Omnisport). De organisatie is in handen van de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) en TIG Sports. Kijk voor meer informatie en tickets voor het WK op volleybal.nl/wkvolleybal.