Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

nationale-sportweek 2020.jpg

Clinics volleybal CMV Touché Dreumel 2012

3e jaar kennismaking volleybal voor 5 scholen bij Touché Dreumel.

In de eerste week van februari worden de leerlingen van de basisscholen uit Heerewaarden, Wamel, Alphen en Dreumel ontvangen door volleybalvereniging Touché uit Dreumel. De kinderen van de groepen vier (afhankelijk van de klasindelingen kunnen dit ook combinatieklassen zijn) krijgen twee achtereen volgende weken een volleybalclinic aangeboden. Deze cilinic wordt verzorgd door deskundige trainsters van de NEVOBO, geholpen door de kaderleden van Touché. Na twee weken is er een afsluitend toernooi op zaterdag 31 maart 2012 kunnen de leerlingen hun nieuw geleerde technieken in de praktijk brengen en hun spelvreugde verder verhogen. De doelstelling “Meer en beter bewegen, spelen en sporten voor de jeugd in Maas en Waal” zal voor het derde achtereenvolgende jaar zeker worden behaald. Een doelstelling die van harte wordt onderschreven door Touché.

Na het succes van vorig jaar is dit dus de 3e keer dat dit volleybalfeest voor jonge kinderen wordt georganiseerd. De Stichting Voormekaar – één van de initiatiefnemers van het samenwerkingsverband Actief Maas en Waal – wil samen met Touché er voor zorgen dat deze volleybalclinics een jaarlijks terugkerende activiteit wordt.

Vervoer

Voor de deelnemende scholen wordt het heen- en terugvervoer naar de sporthal in Dreumel op dinsdag 6 en 13 maart netjes geregeld. Met dank aan Personenvervoer Maas en Waal voor hun steun hierbij.

Datum: dinsdag 6 en 13 maart 2012
Afsluitend toernooi: zaterdag 31 maart 2012.
Plaats: Sporthal De Trumele in Dreumel
Tijd: 8.30 – 15.15 uur
Contactpersoon: Pieter van der Donk

Zie ook:

Verslag afsluitend toernooi 
Clinics volleybal Touché Dreumel 2011

Foto’s: