Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Trainbuiten.jpg

Clinics bootcamp Trainbuiten De Appelhof Druten 2015

Bootcamp Trainbuiten zet groep 7 en 8 van de Appelhof aan het werk.

Trainbuiten wil het nieuwe buitenspelen introduceren met ‘Kids Bootcamp’ en kinderen op een andere en uitdagende manier laten bewegen. Buitenspelen wordt weer leuk en anders!
De groepen 7 en 8 van de Appelhof bijten het spits af met de eerste bootcampclinics onder schooltijd. De gymles wordt op deze manier gevarieerd ingevuld en kinderen maken kennis met een andere vorm van bewegen. De lessen vinden plaats in het Drutens bosje. De groepen 7 zullen hier op maandagochtend te vinden zijn. Op woensdagmorgen zijn de groepen 8 aan de beurt.
Tijdens deze lessen laat Trainbuiten kinderen kennismaken met het buitenspelen waarin bomen, banken en paden onderdeel kunnen zijn van hun spel. Denk hierbij aan trekken, duwen, kruipen, springen als spelvorm die van nature bij het jonge kind passen.

Passend vervolg:

Na deze clinic biedt Trainbuiten enthousiaste kinderen een passend vervolg. Alle kinderen die de smaak te pakken hebben gekregen, mogen nog een keer gratis actief de natuur in. Deze les zal plaatsvinden op een nader te bepalen woensdagmiddag.

Contactpersoon: Ton Hom (combinatiefunctionaris Actief Maas en Waal).

Programma:

School Plaats Groep Datum Locatie
De Appelhof Druten Groep 7a en 7b maandag 16 maart Locatie:
Drutens bosje
De Appelhof Druten Groep 8a en 8b woensdag 18 maart Locatie:
Drutens bosje

Foto’s: