Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

webheader tennis.JPG

Clinics tennis LTC Horssen 2019

De Octopus aan de slag met tennisclinics LTC Horssen

In week 15 en 16 staan tennislessen voor De Octopus gepland. Dit gebeurt i.s.m. LTC Horssen. De school organiseerd de lessen vanuit Actief Maas en Waal en worden hierbij gesteund door vrijwilligers van LTC Horssen. De groepen 5 t/m 8 maken door deze clinics kennis met tennis.

Tennis is een bekende balsport die tot de verbeelding van kinderen spreekt. Belangrijk voor het spelplezier is een goede basis in techniek. I.s.m. tennisclub Horssen wordt zowel aan het plezier als de techniek aandacht besteed in deze clinic. Door middel van verschillende stations zullen zij hun tennisskills gaan uitbreiden. De bal plaatsen, opslaan en een rally op gang houden zijn een aantal vaardigheden die aangeleerd worden.

Op dinsdagmiddag 9 april starten de groepen 7/8, 5 en 6 van basisschool De Octopus met hun tennisclinic. Zij zijn te gast bij LTC Horssen, om op echte tennisbanen les te krijgen. Dinsdagmiddag 16 april mogen de leerlingen opnieuw hun tenniskunsten vertonen. Wanneer het weer slecht is, wordt er uitgeweken naar sportzaal De Horst.

Contactpersoon De Octopus: Pim van Dinteren (combinatiefunctionaris Actief Maas en Waal).

Programma:

School Plaats Groep Datum Locatie
De Octopus Horssen groep 7/8
groep 5
groep 6
dinsdag 9 april
dinsdag 16 april

 

Locatie:
Sportpark De Polenkamp LTC Horssen