Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

tennis alg.jpg

Clinics tennis LTC Horssen 2013

Indoor tennis voor kinderen uit Horssen.

Maandag 18 februari was er een extra sportief programma voor de groepen 4 t/m 7 van basisschool De Octopus in Horssen. Zij gingen namelijk kennismaken met tennis. Deze groepen kregen een clinic-les tennis. Dit les werd verzorgd door tennisclub Horssen. Doordat de ondergrond van de tennisbanen nog bevroren was, werd uitgeweken naar de sporthal van Horssen. Onder leiding van de tennisleraar werd er door de kinderen fanatiek meegedaan aan de opdrachten.

Tennis is een bekende balsport die tot de verbeelding van kinderen spreekt. Belangrijk voor het spelplezier is een goede basis in techniek. I.s.m. tennisclub Horssen wordt zowel aan het plezier als de techniek aandacht besteed in deze clinic. De kinderen oefende ook speciaal het voetenwerk. Dat kun je wel zien op de foto’s. Dit is bij tennis heel belangrijk! En ook bij veel andere sporten. Dus dat is toch maar mooi meegenomen.

Programma op 18 februari:

Octopusschool Horssen 13.00 uur Groep 7
Octopusschool Horssen 13.45 uur Groep 4/5
Octopusschool Horssen 14.30 uur Groep 5/6

Contactpersoon: Toon Verkerk (combinatiefunctionaris Actief Maas en Waal)

Kinderen die door deze clinic zo enthousiast zijn geraakt van de tennissport, kunnen zich aanmelden voor de tennislessen bij LTC Horssen die op 4 maart zullen beginnen en onder leiding staan van Roel Tempel en Luc Rutten van tennisschool “Joffe van der Heijden”

Foto’s: