Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Tornado.jpg

Clinics voetbal Unitas’28 Wamel 2013

150 kinderen van De Laak en De Terebint te gast bij Unitas.

Op de donderdagen 3 en 10 oktober werden de kinderen van De Laak en De Terebint verwelkomd op sportpark De Parken van voetbalvereniging Unitas.

In samenwerking met Actief Maas en Waal verzorgden 6 vrijwilligers van Unitas ‘28 een leuke gymles in de vorm van een voetbaltraining. Jongleren, dribbelen, latje schieten en zelfs het maken van een 1-2 combinatie stond op het programma.

Onder fantastische weersomstandigheden en met een mooi aangekleed voetbalveld genoten ongeveer 150 kinderen van de verschillende oefenvormen. Vol overgave werd er gedribbeld en op doel geschoten. Na afloop was er een lekker glaasje limonade om de dorst te lessen en na de tweede clinic ontvingen alle kinderen een mooi voetbaldiploma. Zowel kinderen als leerkrachten gaven aan het een leuke clinic te hebben gevonden, hetgeen een mooi compliment was voor de vrijwilligers van Unitas ’28 en Actief Maas en Waal!

De kinderen kunnen nóg 4 keren bij Unitas terecht om verder te proberen of voetballen iets is wat bij hen past. Het gebruik van de Snuffelsportpas is hierbij mogelijk.