Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Turnen Fortis.jpg

Clinics volleybal CMV Touché Dreumel 2011

Schooljeugd Maas en Waal opnieuw in de ban van volleybal!

Opnieuw worden de leerlingen van de basisscholen uit Heerewaarden, Wamel, Alphen en Dreumel weer ontvangen door volleybalvereniging Touché uit Dreumel. De kinderen van de groepen 3 krijgen twee achtereen volgende weken een volleybal-clinic aangeboden. Deze wordt verzorgd door deskundige trainsters van de NEVOBO, geholpen door de kaderleden van Touché. Na deze 2 weken is er een afsluitend toernooi op zaterdag 26 maart kunnen de leerlingen hun nieuw geleerde technieken in de praktijk brengen en hun spelvreugde verder verhogen. Doelstelling: Meer en beter bewegen, spelen en sporten voor de jeugd in Maas en Waal, als belangrijk onderdeel van een evenwichtige ontwikkeling. Een doelstelling die van harte wordt onderschreven door Touché.

Het is een concept dat al een aantal jaren , met succes, wordt gebruikt door Boemerang Komeet uit Druten. Op initiatief van Actief Maas en Waal was deze vereniging vorig jaar dan ook graag bereid om hun ervaringen te delen met Touché toen de Dreumelse vereniging voor de eerste keer hiermee aan de slag ging.

Na het succes van vorig jaar is dit dus de 2e keer dat dit volleybalfeest voor jonge kinderen wordt georganiseerd. De Stichting Voormekaar – één van de initiatiefnemers van het samenwerkingsverband Actief Maas en Waal – wil samen met Touché er voor zorgen dat deze volleybal-clinics een jaarlijks teruggerekende activiteit wordt.

Vervoer

Voor de deelnemende scholen wordt het heen- en terugvervoer naar de sporthal in Dreumel op dinsdag 15 en 22 maart netjes geregeld door Personenvervoer Maas en Waal.

Datum: dinsdag 15 en 22 maart 2011
Plaats: sporthal Trumele, Dreumel
Tijd: 08.30 – 11.30 u. en 12.30 – 15.30 u.

Zaterdag d.d. 26 maart:
Start van het toernooi: 13.30 uur, einde van het toernooi: ca. 16.00 uur. De sporthal is open vanaf 13.00 uur. Ouders, opa’s, oma’s en leerkrachten zijn van harte welkom om aan te moedigen.

Contactpersoon: B. de Haas

Zie ook:

De Waalkanter, woensdag 8 dec 2010
De Waalkanter, woensdag 23 maart 2011
De Nederlandse Volleybalbond
Website Maaswaalweb

Met dank aan:  Personenvervoer Maas en Waal

Foto’s: