Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Header Touché 2013.jpg

Clinics volleybal Maas en Waalse jeugd 2013

Ruim 400 schoolkinderen in Maas en Waal gaan weer volleyballen !

Voor maar liefst 430 schoolkinderen staat de maand maart weer volop in het teken van volleyballen. Dat is nu al een aantal jaren op rij zo voor de groepen 4 van de basisscholen. Door de samenwerking van Actief Maas en Waal, de volleybalbond en 4 volleybalverenigingen krijgen de kinderen volleyballessen aangeboden als kennismaking met de volleybalsport. In september gebeurt dit  i.s.m. volleybalvereniging Isala en 2 scholen uit Beneden Leeuwen. Déze maand zijn het onderstaande 4 verenigingen uit Maas en Waal die zich presenteren aan de jeugd: Touché (Dreume)l, Atalante (Horssen), Blok ’69 (Afferden) en Boemerang Komeet ( Druten).

De 15 deelnemende scholen zijn:
uit Druten: De Kubus, de Dijk, De Appelhof en De kleurencirkel, uit Puiflijk: ’t Geerke, uit Horssen: De Octopus, uit Deest: ’t Klosterhufke, uit Afferden: De Victorschool, uit Appeltern: De Gravin van Rechterenschool, uit Alphen: De Mariënhof, uit Dreumel: De Oversteek, uit Heerewaarden: de Tweestromenschool en uit Wamel: De Terebint en De Laak.

Programma:

– Dinsdag 5 en 12 maart a.s.: v.v.Touché uit Dreumel verzorgt i.s.m. Actief Maas en Waal voor het 4e jaar de clinics in Sporthal D’n Hoender.

– Op 4, 5, 11, 12, 18, en 19 mrt zijn er op verschillende locaties de clinics voor de Drutense scholen, verzorgd door Boemerang Komeet. Zij doen dit voor het 2e jaar met ondersteuning vanuit Actief Maas en Waal.

– Op 4, 5, 6, 11, 12 en 13 mrt. zijn ook Blok ’69 uit Afferden en Atalante uit Horssen actief met de jeugd. Ook zij doen dit na het succes van vorig jaar voor de tweede keer in samenwerking met Actief Maas en Waal.

– Zaterdag 23 maart: zijn er de spectaculaire afsluitende toernooitjes in de sporthallen van Horssen, Druten en Dreumel. Hierbij is er gratis toegang voor ouders, oma’s, opa’s en andere supporters. Hun enthousiasme, ondersteuning én aandacht voor de campagne van SIRE: ‘geef de kinderen hun spel terug’ is van harte welkom.

Voor meer informatie neem contact op met:

–  Actief Maas en Waal:   info@actiefmaasenwaal.nl

 Zie ook:

– De Waalkanter 20 mrt 2013
De Waalkanter 6 mrt 2013
– Website Maaswaalweb.nl
– Website Druteninfo.nl
– Website Extrafm.nl

Verslag toernooi Druten
Verslag toernooi Dreumel

 

Meer Foto’s :

Winnaars De Laak Wamel
BK scholentoernooi Druten 

Foto’s: wethouders reikten de prijzen uit: