Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Smashbal.jpg

Clinics volleybal Smashbal Isala Beneden-Leeuwen 2016

Spectaculair spel Smashbal krijgt vervolg in Beneden-Leeuwen.

Vorig jaar hebben De Leeuwenkuil en De Wijzer al kennis gemaakt met deze volleybalvorm. Dit jaar krijgt Smashbal dan ook een logisch vervolg op deze scholen. Op maandag 11 en 18 april staan de gymlessen voor De Leeuwenkuil en De Wijzer in het teken van de Smash.
Speciaal voor de leerlingen uit de groepen 7 en 8 is er nu Smashbal! Dit is een spectaculaire spelvorm van de volleybalsport. De lessen worden georganiseerd vanuit Actief  Maas en Waal in samenwerking met volleybalvereniging Isala en met extra hulp vanuit de Nederlandse volleybalbond (NeVoBo).

Smashbal!
De groepen 7 en 8 gaan aan de slag met Smashbal!. Dit is een nieuw spel waarin de smash centraal staat. Smashbal! is een volleybalspel waarbij je kunt scoren door de bal hard op de grond te slaan. De bedoeling is om zo hard te slaan dat het andere team de bal niet meer kan vangen. Maar let op: De bal mag een keer op de grond stuiteren, voordat die gevangen wordt! Bij SmashBal mag je smashen, bovenhands serveren, duiken, rollen en nog veel meer.
Het is een zeer uitdagend spel voor de bovenbouw en zal worden aangeboden door Jeroen van der Linden, trainer van de Nederlandse volleybalbond. Verder zullen de kinderen worden begeleid door trainers van Isala en combinatiefunctionaris Gerrit Brands.

Contactpersoon: Gerrit Brands (combifunctionaris Actief Maas en Waal).

Programma:

School Plaats Groep Datum Locatie
De Leeuwenkuil Beneden-Leeuwen Groep 7
Groep 7/8
Groep 8
maandag 11 april
maandag 18 april
Locatie:
MFA De Rosmolen
De Wijzer Beneden-Leeuwen Groep 7/8 maandag 11 april
maandag 18 april
Locatie:
MFA De Rosmolen

Foto’s: