Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Tafeltennis alg.jpg

Clinics tafeltennis Tik Hard Wamel 2012

Table Stars project voor basisscholen in Wamel!
Iedereen kent het spelletje tafeltennis. Voor de kinderen van beide basisscholen in Wamel is er komende weken wel een héél leuke kennismaking met tafeltennis. Basisschool De Terebint en De Laak, gaan deelnemen aan het speciale tafeltennisproject Table Stars van de Nederlandse tafeltennisbond.
Behalve het plezier dat de kinderen ongetwijfeld aan deze sport zullen beleven, is het spelen van tafeltennis ook erg goed voor het ontwikkelen van de oog – hand coördinatie van het jonge kind.

Voor de start van het project op donderdag 20 september a.s komt Sven Groot van de Nederlandse tafeltennisbond (NTTB) uit Zoetermeer speciaal naar Wamel. Een week later nemen leden van de Maas en Waalse tafeltennisbond het stokje over, in samenwerking met Actief Maas en Waal.  Het is de bedoeling dat hierna ook andere scholen van dit mooie Table Stars gebruik kunnen gaan maken.  Dan zullen ook andere tafeltennisverenigingen hierbij worden betrokken.

– Donderdag 20  en 27 sept: De kinderen van de scholen in Wamel hebben de primeur en maken op als eersten in Maas en Waal kennis met Table Stars.
– Dinsdag 2 en 9 okt.: , steeds van 18.15 – 19.15 uur. Kinderen gratis deelnemen aan een jeugdtraining bij tafeltennisvereniging Tik Hard in Wamel. plaats: Vrijetijdscentrum, Wamel.

-Dinsdag 16 oktober: Het project wordt tijdens de herfstvakantie  afgesloten met een tafeltennisdag , waarbij de organisatie in handen is van Tik Hard.
’s Morgens zijn er dan spelletjes voor leerlingen uit de groepen 3, 4 en 5.
’s Middags zijn er wedstrijden voor leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8.

Voor filmpje en verslag van 16 okt.: Klik hier

Contactpersoon:   P.Donkers   (combinatiefunctionaris Actief Maas en Waal)

Foto’s : meer foto’s komen later

Voor meer foto’s zie:

Weblog van groepen 3 t/m 8 De Terebint

Website De Laak

Zie ook:

Website Druteninfo
Website Maaswaalweb.nl
Website ExtraFM
Website Beneden-leeuwen
Website tafeltennisvereniging Tik Hard