Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Header Hupsakee G-sport.jpg

Coronavirus heeft effect op activiteiten Actief Maas en Waal!

Clinics en activiteiten vinden voorlopig geen doorgang.

De gevolgen van het Coronavirus zijn ook voor Actief Maas en Waal zichtbaar. Clinics vanuit verenigingen en ondersteuning bij evenementen kunnen de komende weken niet doorgaan.

Drutenloop:
Ter voorbereiding op de Drutenloop zouden er op alle basisscholen in de gemeente Druten hardloopclinics verzorgd worden. Met de maatregelen die afgekondigd zijn (evenementen groter dan 100 mensen gaan niet door) is besloten om de Drutenloop af te lasten. Gevolg van deze beslissing is dat de hardloopclinics niet doorgaan. Volgend schooljaar hopen wij de kinderen weer actief te krijgen voor dit geweldige evenement.

Clinics met verenigingen:
Het stilleggen van het verenigingsleven heeft ons doen besluiten om de clinics met verenigingen af te lasten. Dit betekent dat de clinic met SCP voor ‘t Geerke en het volleybaltoernooi in West Maas en Waal niet doorgaan.
De clinics vinden geen doorgang tot 31 maart, maar kunnen natuurlijk nog verder uitgesteld worden. Wij houden de ontwikkelingen scherp in de gaten. Zodra het mogelijk is om clinics te verzorgen, zullen wij weer actief zijn.

Sjors Sportief/Creatief:
Omdat NOC*NSF heeft geadviseerd om voorlopig geen sportactiviteiten te houden tot 6 april, is het ook niet mogelijk om via Sjors Sportief/Creatief een activiteit te volgen. Als je jezelf hebt opgegeven, krijg je vanuit de desbetreffende vereniging bericht. Hoe lang deze maatregelen gaan duren, is nog onduidelijk. Afhankelijk van de ontwikkeling, wordt gekeken of een kalender voor april wordt uitgegeven.

Wij vinden het jammer om dit bericht te moeten delen, maar hopen op jullie begrip.
Wordt vervolgd!