Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

SJAH.jpg

Dansschool – Horssen – SJAH

SJAH Stichting Jeugd Activiteiten Horssen – Dansen voor kinderen

Adres van de sportaccommodatie:
Dorpshuis ‘De Horst’, Rijdt 42, 6631 AT Horssen

Wat hebben wij te bieden:

‘Stichting Jeugd Activiteiten Horssen’, oftewel SJAH is een energieke, gezellige en laagdrempelige stichting waar je één uur per week dansles krijgt. Omdat wij een stichting zijn, bieden wij iedereen de kans om bij ons te komen dansen. Dit heeft veel voordelen zoals een lage contributie, gezellige dansgroepen met leeftijdsgenootjes uit de omgeving en leidsters met ervaring bij de SJAH.

Door het jaar heen krijg je verschillende dansen aangeleerd. Zo ook de dansen die je aan het eind van het seizoen kunt laten zien tijdens onze jaarlijkse uitvoering. De SJAH geeft namelijk ieder jaar een spetterende uitvoering waar alle kinderen hun dansen op het podium laten zien! De uitvoering is aan het einde van het seizoen, meestal in juni of juli. Een ontzettend gezellig weekend waarin je de dansen die je hebt geleerd mag laten zien aan jouw familie, vrienden en iedereen die hier graag bij wilt zijn!

Tevens doen wij mee aan andere optredens waar wij voor worden gevraagd zoals de carnavalspronkzitting, kerstvieringen en andere voorstellingen. Dat allemaal in de regio bij bekende clubs en verenigingen. Naast het plezier en het bewegen, leer je de dansen aan met een daadwerkelijk doel!

Lijkt het je leuk om bij ons te komen dansen? Dan kan je jezelf opgeven via Madelon Bernts of via het online inschrijfformulier op de website.

Benodigdheden:

Lekker zittende sportkleding waarin je kunt bewegen en binnen(sport)schoenen.

Over:

Voor wie:
Voor kinderen van 4 tot en met 18 jaar zijn van harte welkom voor twee gratis proeflessen.

Waar en wanneer:
De lessen worden gegeven in dorpshuis ‘De Horst’ in Horssen op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. De dagen en tijden zijn afhankelijk van de leeftijd. Deze zijn te vinden op onze website, zie de gegevens beneden.

Jaarlijkse activiteiten:
Maar we doen meer… buiten de lessen om zijn er in het jaar nog andere activiteiten, zoals een uitje naar bijvoorbeeld de Stadsschouwburg of bioscoop, een speciale Sinterklaasles en de Koekjesactie!

Informatie:

Contactpersoon: Madelon Bernts
Telefoonnummer: 06-10426114
e-mail: sjah-horssen@hotmail.com
Website: www.sjahhorssen.nl
Facebook: www.facebook.com/sjah.horssen