Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Aikido.jpg

De8vanboveneind 2015

Boven-Leeuwen is klaar voor De 8 van Boveneind!

Het tweede hardloopevenement in de regio komt er weer aan. Na de Drutenloop staat op 9 mei De 8 van Boveneind op het programma. Hardlopen is een populaire manier van sportief in beweging zijn. Dit merken wij ook bij de kinderen. Je kan het samen met je ouders doen en dat kan wanneer je maar wilt.
Wat is er dan leuker om met andere kinderen mee te doen aan een hardloopwedstrijd. Zoals bij de volwassen deelnemer is het ook voor de jeugd een geweldige beleving en succeservaring om op een echt wedstrijdcircuit mee te lopen. Sportief en/of gewoon voor de fun! We hopen dan ook bij deze loop dat de jeugd weer in grote aantallen meedoet. De voorbereidingen zijn in ieder geval volop gestart. De hardloopclinics op de Mariaschool staan al gepland. Zij zullen er straks helemaal klaar voor zijn.

Voorinschrijven via de site kan nog t/m 7 mei!

Inschrijven kan extra leuk worden wanneer er wordt ingeschreven samen met zoveel mogelijk klasgenoten en als je gaat lopen in het shirt van je eigen school.
Het inschrijfgeld voor de 500 meter en 1 km jeugdlopen is gratis. Bij inschrijving vòòr 15 april wordt zelfs je naam op het startnummer gedrukt! Inschrijven kan nog tot 7 mei!
Mocht je zaterdag 9 mei toch niets te doen hebben en mee willen doen, dan is het nog mogelijk om je vanaf 15.00 tot 15.40 uur in te schrijven bij Dorpshuis D’n Dulper.
Inschrijven gaat via de website van De8vanBoveneind.

Voor de flyer: Klik hier

Meedoen en krijg gratis een bidon met het PK Hardloop-Circuit?

Het is niet de snelste tijd die hierbij telt maar het meedoen! Meedoen is belangrijker dan het winnen! Iedereen die dit jaar deelneemt aan drie van de vier wedstrijden van het PK hardloopcircuit ontvangt gratis een bidon.

Contactpersoon: Toon Verkerk (combinatiefunctionaris Actief Maas en Waal).

Programma:

School Plaats Groep Datum Locatie
De Mariaschool Boven-Leeuwen Groep 1/2
Groep 2/3
Groep 8
dinsdag 14 april Locatie:
Gymzaal D’n Dulper
De Mariaschool Boven-Leeuwen Groep 3/4
Groep 5
Groep 6
Groep 7
maandag 20 april Locatie:
Gymzaal D’n Dulper

Foto’s:

Voor foto’s van de loop op 9 mei zie onze facebookpagina.
Voor de uitslagen en finishvideo’s, zie de site van De8vanBoveneind.nl