Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

jongleren.jpg

Fotowedstrijd

Alle kinderen van de basisscholen hebben een sticker gekregen met het logo van Actief Maas en Waal. Actief Maas en Waal viert een feestje: we hebben een mooie nieuwe website. En bij een feestje hoort een cadeautje: stickers voor de kinderen op de  basisscholen en armbandjes voor de leerlingen van het voortgezet onderwijs.

Tot 1 september 2012 kun jezelf met het logo van Actief Maas en Waal op de foto. Op die foto moet dus het logo te zien zijn én ….je moet die foto maken bij een onderwerp dat met Bewegen, Spelen of Sporten te maken heeft. Niet fotoshoppen!

B.v. de sticker of armbandje bij je voetbal, hockey of tennisteam, bij het stadion van Barcelona als je daar op vakantie bent of bij een bekende sporter als je die toevallig tegenkomt. Alle foto’s zijn te zien op de website bij inzendingen

Spelregels:

Maak een digitale foto van jezelf + het logo van Actief Maas en Waal en een sportieve achtergrond. ( niet fotoshoppen!). Stuur de foto’s op naar info@actiefmaasenwaal.nl. Zorg dat je duidelijk in je mail je naam, je school en telefoonnummer hebt staan. Er zijn mooie en sportieve prijzen te winnen.Je mag maximaal 2 foto’s insturen.

Heel veel succes.

Klik hier en bekijk de info nog eens:   Fotowedstrijd Actief Maas en Waal