Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Header ASV Vizier 2021.jpg

G-sport clinics Ontspanningsklub Midden Maas en Waal 2017

Sport en spel op De Kom!

Maandag 13 februari organiseert vso De Kom vanuit de samenwerking met Actief Maas en Waal een bijzonder leuke workshop i.s.m. Ontspanningsklub Midden Maas en Waal. Deze workshop wordt voor de tweede keer georganiseerd voor de leerlingen van verschillende vso klassen in Druten. Deze klassen zijn bewust gekozen, omdat de Ontspanningsklub activiteiten organiseert voor volwassenen en jeugd vanaf ongeveer 16 jaar. Dit doen ze in de nieuwe Rosmolen in Beneden-Leeuwen.

Het is bekend dat bewegen, spelen en sporten een gezonde vrijetijdsbesteding is, waarbij het elkaar ontmoeten ook een belangrijke rol speelt. Met name het SAMEN spelen en ervaren geeft een positieve bijdrage aan de persoonlijke vorming. Ontspanningsklub MMW organiseert wekelijks een leuke sport- en spelavond waarbij de deelnemers op een veilige manier de (overmatige) energie kwijt kunnen . Ze ervaren op een sportieve wijze dat samenspelen, dus SAMENWERKEN, fijn kan zijn. Dit levert een bijdrage aan het verbeteren van het zelfvertrouwen.

Onder leiding van trainster en bestuurslid Annet Ophof gaan onze leerlingen ervaren hoe het sport en spelaanbod van de Ontspanningsklub eruit ziet en hoe leuk dit is. Het aanbod is zeer divers (o.a. tikspelen, balspelen, dans en sportspelen), dus voor ieder wat wils. Op deze manier kan de stap naar deze vereniging toe gemakkelijker worden gezet.

Contactpersoon: Angela Peper (combinatiefunctionaris Actief Maas en Waal).

Foto’s: