Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

tennis alg.jpg

Intersport Beneden Leeuwen steunt Actief Maas en Waal

Afgelopen 2 weken was er de primeur voor de schooljeugd van Alphen . Het waren 140 leerlingen van basisschool de Mariënhof uit Alphen die als eersten met de speciale en mooie tennisrackets voor de jeugd een balletje konden slaan. Ook de speciale  tennisballen voor deze jonge  sportievelingen zijn speciaal. De iets grotere ballen, met een duidelijke kleur en verminderde stuitkracht maken het slaan en raken iets eenvoudiger en het plezier en de succesbeleving veél groter.

Deze nieuwe tennisrackets, speciale tennisballen en tassen zijn aan Actief Maas en Waal ter beschikking gesteld door Intersport in Beneden Leeuwen. Een mooi voorbeeld hoe het lokale bedrijfsleven mee helpt om de Maas en Waalse jeugd te stimuleren om veel te bewegen en kennis te maken met de sportverenigingen in de omgeving.  Mike Driessen, filiaalmanager van Intersport,  kwam persoonlijk het materiaal overhandigen met de wens dat de kinderen uit Alphen en hierna heel Maas en Waal er veel plezier mee zullen hebben.

Daarna werd direct de daad bij het woord gevoegd. Want ondanks een beetje frisse najaarstemperatuur was het hartverwarmend om zoveel jeugd actief te zien op de tennisbanen van ATC.

De clinics werden verzorgd door de combinatiefunctionarissen van Actief Maas en Waal in samenwerking met enkele vrijwilligers van de tennisvereniging.

Het nieuwe tennismateriaal zal nog door vele kinderen en tennisverenigingen in Maas en Waal worden gebruikt. Dat staat inmiddels vast.  Met dank aan Intersport Beneden Leeuwen.

Zie ook: Tennisclinics Alphen

– Waalkanter 28 nov 2012
Website Beneden-Leeuwen.nl
Website Extrafm.net
Website Druteninfo.nl

Foto’s: