Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

judo.JPG

Verdedigingssport – Druten – Judo Sho Shin

Judovereniging Judo Sho Shin

Adres van de sportaccommodatie:
Sportcentrum Druten, Industrieweg 6a, 6651 KR Druten

Wat hebben wij te bieden:

Bij Judo Sho Shin wordt judoles gegeven voor kinderen vanaf 6 jaar maar ook voor jongvolwassenen en senioren (vanaf 17 jaar). De verschillende groepen zijn losjes ingedeeld op leeftijd, hoewel er eveneens rekening wordt gehouden met lengte, gewicht en andere sportervaringen van de (aankomende) judoka’s. Omdat de graad van de judoka als het ware ‘meegroeit’ betekent dit vanzelf dat over het algemeen leerlingen met vergelijkbare graden in één groep terechtkomen.

Trainer Kees Strooker is behalve judoleraar ook trainer Rots en Water, trainer weerbaarheid en docent gevaarsbeheersing.
Daardoor verzorgt Judo Sho Shin voor kinderen en volwassenen tevens trainingen Rots en Water en andere trainingen en workshops weerbaarheid.
Voor bedrijven en andere (overheids)organisaties kunnen ook workshops en cursussen gevaarsbeheersing worden verzorgd.
Ook kunt u voor cursussen zelfverdediging bij Judo Sho Shin terecht. Hierin wordt behalve aan fysieke technieken ook aandacht besteed aan houding en uitstraling, met andere woorden aan preventieve zelfverdediging. Kees Strooker is instructeur Practical Selfdefense.
De cursus PSD wordt meerdere keren per jaar verzorgd. Tijd en plaats kunnen wisselen.

Benodigdheden:

Voor introductielessen: Trainingsbroek en T-shirt met lange mouwen.
Voor leden: Judopak en judoband. Pakken kunnen via de judoschool besteld worden.

Over:

Competitie:
Judo Sho Shin is vooral gericht op recreatief judo maar neemt jaarlijks wel deel aan toernooien in de regio: het Leeuwentoernooi in Boven-Leeuwen en het Groot Maas & Waaltoernooi in Weurt. Dit alles op basis van vrijwilligheid. Twee keer per jaar is er een examenles, waarin een hogere slip of band kan worden behaald.

Training: Kijk voor lesuren op onze website.

Jaarlijkse activiteiten:

Elk jaar organiseert Judo Sho Shin enkele activiteiten waarbij bewegen voorop staat. Voor deelname aan toernooien zie ‘Competitie’.

Informatie:

Contactpersoon: Kees of Mieke Strooker
Telefoonnummer: 06 39015071
Website: www.judoshoshin.nl
E-mail: info@judoshoshin.nl