Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

tennis alg.jpg

Clinics tennis Lewabo Beneden-Leeuwen 2013

Ook dit jaar twee tennisclinics voor basisscholen Beneden Leeuwen

Op dinsdag 16 april en dinsdag 23 april worden voor de leerlingen van basisschool de Leeuwenkuil en de Wijzer tennisclinics gegeven door Lewabo. Dit jaar gaat het om de groepen 4 en 5 die kennismaken met de tennissport. Ongeveer 100 leerlingen zijn in de komende 2 weken op de tennisbanen te vinden.
Voor de overige groepen is er een tennistas die gebruikt kan worden tijdens de gymles, zodat toch iedereen actief is met de tennissport.

De afgelopen jaren heeft Lewabo de clinics in januari gehouden en daarbij de binnenbanen gebruikt. Dit jaar kunnen we de buitenbanen gaan testen. Dit is voor de meeste leerlingen weer een nieuwe ervaring.
Verder wordt Lewabo ondersteund door combinatiefunctionaris Pieter van der Donk van Actief Maas en Waal, die de tennisclinics begeleid. Er wordt zowel aan het plezier als de techniek aandacht besteed in deze 2 clinics. Door het enorme succes van de afgelopen jaren staan deze clinics nu opnieuw op het programma.

Na de 2 clinics kunnen de kinderen nog driemaal meetrainen bij de tennisclub. De kinderen kunnen dan gebruik maken van de Snuffelsportpas.

Programma:

De Wijzer Beneden   Leeuwen Groep 4/5 Dinsdag 16   en 23 april
De Leeuwenkuil Beneden   Leeuwen Groepen 4/5 Dinsdag 16   en 23 april

Contactpersoon: Pim van Dinteren  

– Zie ook:
– De Waalkanter 10 april 2013
– De Maas&Waler, 10 april 3013
Website Beneden-Leeuwen.nl 
Website Lewabo

 Foto’s: