Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Header Dijkensport.jpg

Meedoen wordt nog leuker! In PK Hardloopcircuit.

De organisaties van vier regionale hardloopevenementen: Drutenloop, 8 van Boveneind, Appelternloop en DijkenSport.nl gaan samenwerken onder de vlag van PK Hardloop-Circuit. Onder de hardlopers die aan minstens drie van de vier evenementen meedoen, worden in oktober 2013 zestien waardebonnen verloot. Deze zijn beschikbaar gesteld door de sponsor van het hardloopcircuit: PK Runningshop uit Dodewaard. Acht bonnen van 100 euro voor deelnemers vanaf 16 jaar en acht bonnen van 25 euro (met een sportattribuut) voor de jeugd tot en met 15 jaar. Welke afstand en welke tijd gelopen wordt, is niet van belang.

De uitreiking van de 16 bonnen vindt plaats in oktober 2013 bij PK Runningshop in Dodewaard.

Promotie jeugd

Vanuit Actief Maas en Waal ondersteunen we deze vier organisaties weer om de jeugd te stimuleren ook mee te doen. De cijfers van de laatste jaren laten hiervan al geweldige resultaten zien. Omdat de prijs is gericht op deelname ( niet op winnen) verwachten wij dat meedoen dus nóg leuker kan worden!

Doelstelling PK HardloopCircuit.

De organisaties van de vier hardloopevenementen vinden het belangrijk dat iedereen – jong en oud zoveel mogelijk beweegt. Hardlopen is een prima manier van bewegen, waaraan iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen. In het PK HardloopCircuit staat meedoen voorop en niet de prestatie! Het gaat dus om het finishen en niet om de eindtijd.

De vier regionale hardloopevenementen:

• 7e Drutenloop op 7 april (www.drutenloop.nl)
• 3e 8 van Boveneind op 18 mei (www.de8vanboveneind.nl)
• 25e Appelternloop op 13 juli (www.komnaardekern.nl)
• 14e DijkenLoop op 1 september (onderdeel van DijkenSport.nl)