Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Fotowedstrijd2012.jpg

Prijswinnaars fotowedstrijd bekend!

Mooie prijzen voor de winnaars van de fotowedstrijd Actief Maas en Waal!

En de winnaars zijn, vlnr: Kiki Peulen , St. Victorschool Afferden, Kate Markus, De Kubus Druten, Ralf Buskop, Mariaschool Bov. Leeuwen en Brent Kolvenbach, De Oversteek Dreumel.

Deze fotowedstrijd was georganiseerd ter gelegenheid van de lancering van de site. Dat was in het voorjaar 2012. De sluiting voor inzending van foto’s was september.
Dus bleef het lang spannend. Maar de 4 winnaars zijn nu bekend en hebben op woensdag 10 okt. j.l. hun prijs in ontvangst kunnen nemen. Kiki, Kate, Ralf en Brent wisten op dat moment wel al dat ze één van de 4 mooie prijzen hadden gewonnen, maar nog niet welke.

Kiki, Kate, Ralf en Brent voelde zich natuurlijk al winnaar en ook hun meegekomen ouders, vriendjes, broer en/of zus wisten dat de te winnen prijs altijd gedeeld moest worden met anderen. Want zoals het hoort met een goede (sport) mentaliteit en team-spirit: verliezen doe je samen, maar ook winnen doe je samen!

Wanneer je goed kijkt op de foto’s hieronder kun je ontdekken wie 1e, 2e, 3e en 4e is geworden.

Voor het ter beschikking stellen van de mooie prijzen danken wij:  Zwembad De Gelenberg, Sportcentrum Flash en NEC Nijmegen.

Voor meer info over de prijzen van de fotowedstrijd?  Klik hier.

Publicaties:

Publicatie De Waalkanter 2012 10 17
– Website Maaswaalweb.nl
– Website Beneden-Leeuwen.nl
– Website Druteninfo

Foto’s: