Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Header Sjors.jpg

Sjors Sportief/Creatief 2021 G-sport

Sjors Sportief en Sjors Creatief nu ook gelanceerd op De Kom!

Alle kinderen uit het basisonderwijs in zowel de gemeente Druten als West Maas en Waal kregen op woensdag 3 maart het Sjors Sportief/Creatief boekje.
In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan kinderen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten.
In navolging van de basisschoolleerlingen is het boekje afgelopen week ook uitgedeeld aan leerlingen van De Kom. Daarnaast ontvangen ook zorginstelling ’s Heeren Loo en kleinschalige woonvormen voor mensen met een beperking dit boekje.

Vertraging aangepast sporten:
In Sjors Sportief/Creatief staan ook de aanbieders voor het aangepast sporten benoemd. I.v.m. het virus lagen de activiteiten voor deze doelgroep stil. Samen met De Kom en ’s Heeren Loo is besloten om het boekje pas uit te delen wanneer (bijna) alle activiteiten weer te bezoeken zijn.
Gelukkig zijn na de zomervakantie alle activiteiten weer van start gegaan en is dit een mooi moment om het Sjors Sportief/Creatief voor de G-sport te lanceren.

Aanmelden:
Sjors Sportief/Creatief is nog te gebruiken tot de Kerstvakantie. Iedere maand verschijnt op onze Facebook- en Instagrampagina een kalender met activiteiten voor die maand. Zit er iets tussen, dan schrijf je jezelf in via www.meedoeninmaasenwaal.nl.
Daarnaast kan je altijd contact opnemen met aanbieders om een keer een afspraak te maken.

Hopelijk ontdekt iedereen zijn/haar talent en blijf je een leven lang actief!