Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

jongleren.jpg

Snuffelsportpas 2011 -2012! Nieuw in gemeente Druten.

De gemeente Druten vindt het belangrijk dat de jeugd veel en goed in beweging is en wil hen daarom o.a. via Actief Maas en Waal stimuleren om dat ook te doen. Maar liefst 18 verenigingen hebben een leuk aanbod voor alle 1550 kinderen van groep 3 t/m 8 en staan klaar om hen met hun sport kennis te laten maken. Met deze Snuffel­sportpas kunnen zij gratis met verschillende sporten kennismaken. Want sporten en bewegen is niet alleen gezond, maar is ook erg leuk wanneer je iets doet wat bij je past.

 De Spelregels

-Alle leerlingen van alle basisscholen, van groep 3 t/m 8 in de gemeente Druten komen voor de Snuffelsportpas in aanmerking.

-De Snuffelsportpas is geldig vanaf november 2011 tot juli 2012.

-Met deze pas kunnen de kinderen gratis verschillende sporten uitproberen bij sportverenigingen en sportorganisaties in de gemeente Druten.

-In het informatieboekje staan alle deelnemende sportverenigingen en organisaties vermeld.

-De kinderen of hun ouders maken een keuze en nemen zelf telefonisch of per e-mail contact op met de vereniging/organisatie van keuze.

-Vervolgens zal de vereniging/organisatie rechtstreeks samen met hen een aantal lessen gaan afspreken.

-Bij iedere les die de kinderen gaan volgen nemen zij de Snuffelsportpas mee, zodat de trainer de les hierin kan aftekenen.

Zie hieronder:

– Infoboekje Snuffelsportpas Druten

Poster 2011

De Snuffelsportpas 2011