Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Header Speeltas.jpg

Speeltas De Tweestroom 2022 – 2023

De leukste tas van Nederland is weer in Altforst!

De leukste tas van Nederland is vanaf vrijdag 31 mei te vinden op De Tweestroom in Altforst. Vanuit de samenwerking met Actief Maas en Waal heeft Unit 1 de mogelijkheid gekregen om actief met de Speeltas aan de slag te gaan en de verschillende spelletjes en materialen uit te proberen. 

De Speeltas wordt telkens voor één week mee naar huis gegeven om vervolgens op school weer doorgegeven te worden aan 5 andere kinderen. Op woensdag 5 juli zijn alle leerlingen geweest en worden alle Speeltassen weer opgehaald!

Wat is de Speeltas (B3-rugzak):

De Speeltas (B3-rugzak) zit vol spelmaterialen en ideeën om iedere dag minstens een uur actief bezig te zijn. B3 staat voor Bewegen, Binnen en Buiten. De Speeltas biedt plezier voor twee en is speciaal ontwikkeld om ouders en kinderen te stimuleren om samen te spelen én te bewegen. Leerlingen krijgen de Speeltas om de beurt vanuit school mee naar huis voor een afgesproken periode. Daarna is een volgend groepje leerlingen aan de beurt. Op die manier maakt iedereen kennis met de leukste tas van Nederland!

Contactpersoon:  
Pim van Dinteren (combinatiefunctionaris Actief Maas en Waal).