Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Header Speeltas.jpg

Speeltas ‘t Geerke 2023 – 2024

De leukste tas van Nederland komende weken weer te zien in Puiflijk!

De leukste tas van Nederland is vanaf donderdag 16 november te vinden op ‘t Geerke in Puiflijk. Vanuit de samenwerking met Actief Maas en Waal hebben de groepen 1/2 de mogelijkheid gekregen om actief met de Speeltas aan de slag te gaan en de verschillende spelletjes en materialen uit te proberen. 

De Speeltas wordt telkens voor één week mee naar huis gegeven om vervolgens op school weer doorgegeven te worden aan 5 andere kinderen. Op donderdag 21 december zijn alle leerlingen geweest en worden alle Speeltassen weer opgehaald!

Wat is de Speeltas (B3-rugzak):

De Speeltas (B3-rugzak) zit vol spelmaterialen en ideeën om iedere dag minstens een uur actief bezig te zijn. B3 staat voor Bewegen, Binnen en Buiten. De Speeltas biedt plezier voor twee en is speciaal ontwikkeld om ouders en kinderen te stimuleren om samen te spelen én te bewegen. Leerlingen krijgen de Speeltas om de beurt vanuit school mee naar huis voor een afgesproken periode. Daarna is een volgend groepje leerlingen aan de beurt. Op die manier maakt iedereen kennis met de leukste tas van Nederland!

Contactpersoon:  
Ton Hom (combinatiefunctionaris Actief Maas en Waal).