Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

SZK 2015.jpg

Sportproeverij Nationale Sportweek 2021

Ook dit jaar is er weer een Nationale Sportweek en wel van 15 t/m 29 september 2018.
De nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. Het geeft de sportverenigingen de mogelijkheid om zich te profileren door activiteiten op te zetten gedurende deze periode.

Vandaar het initiatief van Actief Maas en Waal om dit jaar tijdens de Nationale Sportweek een Sportproeverij te organiseren op woensdag 26 september van 14.30 uur tot 16.30 uur. Dit doen we op 2 locaties. Voor gemeente West Maas en Waal is dit in MFA De Rosmolen te Beneden-Leeuwen en voor de gemeente Druten gebeurt dit in Sporthal De Heuvel te Druten.

Op beide sportlocaties werken we samen met een aantal sportverenigingen om er een actieve en succesvolle middag van te maken. Elke vereniging verzorgt een leuke activiteit van 20 minuten waarin de kinderen kennis kunnen maken met hun aanbod.

Aan de Sportproeverij kunnen maximaal 80 kinderen uit de groepen 3 t/m 8 deelnemen per sportlocatie.

Schrijf je dus meteen in!

Impressiebeelden:

Om een beeld te geven van dit evenement, willen wij graag een paar foto’s of filmpjes maken. Het gaat om sfeerbeelden, dus geen close-ups. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto’s en video’s. We plaatsen bij foto’s en video’s geen namen van leerlingen. In verband met de nieuwe privacy wet vragen wij graag uw toestemming hiervoor.


    Deze website is beveiligd bij reCAPTCHA en Google's Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.