Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Storm.png

Survival – Deest – Survivalrun Vereniging Storm Outdoor

Survivalrun Vereniging Stormrun Outdoor (S.V.S.O.)

Adres van de sportaccommodatie:
Sportpark Kremershof, Kweldam 4a, 6653 CC Deest

Wat heeft uw vereniging te bieden:

Heb je apenkooien tijdens de gymles altijd leuk gevonden? Dan is survivalrun echt iets voor jou! Maak op een leuke manier kennis met deze sport. Onze enthousiaste trainers helpen je letterlijk naar een hoger niveau, maar bovenal: lekker klimmen en klauteren in de natuur/buitenlucht!

De survivalrunsport is een combinatie van duurloop en het nemen van hindernissen op natuurlijk terrein. Hindernissen die zijn opgebouwd uit onder andere touwen, netten, balken en bomen. Ook heuvels, bruggen en duikers maken deel uit van het parcours.
Survivalrun is een uitdagende en gevarieerde sport, waarbij zowel lenigheid, uithoudingsvermogen als kracht getraind worden. Het toepassen van de juiste techniek is erg belangrijk, lef en doorzettingsvermogen worden op de proef gesteld. Survivalrun heeft ook een speels element, want het survivalrunterrein lijkt op een grote apenkooi, waar met veel plezier door jong en oud getraind wordt.

Er worden door het hele land wedstrijden gehouden waaraan je vanaf 9 jaar kan meedoen. Op de website van survivalrunbond staat meer informatie (www.survivalrunbond.nl).

Benodigdheden:

Een lange trainingsbroek of een tight, bovenkleding die voor het weer geschikt is en bij voorkeur sportschoenen met profiel.

Over:

Training:
De jeugd traint het hele jaar door op elke zondag van 9.30 – 10.45 uur. Elke eerste zondag van de maand kan je een gratis proefles om te kijken of de survivalrunsport iets voor jou is. Je krijgt dan de basistechnieken uitgelegd en je kan kennismaken met onze gezellige vereniging. Opgeven hiervoor kan via het formulier op onze website.

Jaarlijkse activiteiten:
Naast de trainingen worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud, denk hierbij aan de nieuwjaarsduik, jeugdkamp en de Stormrun(www.stormrun.nl)!

Informatie:

Contactpersonen jeugd: Annemarieke Spitzen(info@svso.nl)
Website: www.svso.nl
Facebook: www.facebook.com/stormdeest
Instagram: @storm_outdoor
E-mail: info@svso.nl