Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Storm.png

Survival – Deest – Survival Vereniging Storm Outdoor

Survival Vereniging Storm Outdoor (S.V.S.O.)

Adres van de sportaccommodatie:
Sportpark Kremershof, Kweldam 4a, 6653 CC Deest

Wat heeft uw vereniging te bieden:

Heb je Apenkooien tijdens de gymles altijd leuk gevonden? Dan is Survival echt iets voor jou! Maak op een leuke manier kennis met deze nieuwe sport. Onze enthousiaste trainers helpen je letterlijk naar een hoger niveau, maar bovenal: lekker klimmen en klauteren in de natuur/buitenlucht!

De survivalsport is een combinatie van duurloop en het nemen van hindernissen op natuurlijk terrein. Hindernissen die zijn opgebouwd uit onder andere touwen, netten, balken en bomen. Ook heuvels, bruggen en duikers maken deel uit van het parcours.
Survival is een uitdagende en gevarieerde sport, waarbij zowel lenigheid, uithoudingsvermogen als kracht getraind worden. Het toepassen van de juiste techniek is erg belangrijk, lef en doorzettingsvermogen worden op de proef gesteld. Survival heeft ook een speels element, want het survivalterrein lijkt op een grote apenkooi, waar met veel plezier door jong en oud getraind wordt.

Benodigdheden:

Trainingsbroek, t shirt, vestje en voorkeur voor sportschoenen met profiel.

Over:

Competitie:
Mocht je het leuk vinden om evt. wedstrijden te lopen, vraag dan meer info bij de enthousiaste trainers van Storm. Voor eventueel meer info, zie: Survivalbond.nl

Training:
De jeugd traint het hele jaar door op elke zondag van 9.30 – 10.45 uur.

Jaarlijkse activiteiten:
Naast de trainingen worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud, denk hierbij aan de nieuwjaarsduik, jeugdkamp en de Stormrun!

Informatie:

Contactpersoon jeugd: Willem van den Akker
Website: www.svso.nl
Facebook: www.facebook.com/stormdeest
E-mail: info@svso.nl