Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

NSW logo header.jpg

Survivalrun Boven-Leeuwen 2015

Bang voor modder is geen optie tijdens 20ste Survivalrun!

De Survivalrun.

Lopen, klimmen, klauteren en zeephellingen in de buitenlucht en natuur! Niet bang zijn voor een beetje modder aan je kleren of op je neus! Samen met een groepje vrienden of alleen meedoen!
Het zijn de kenmerken voor deelname aan de Survivalrun in Boven-Leeuwen. Iets voor echte jongens en meiden! De leerlingen van het Pax Christi College zijn in april via social media geïnformeerd. Ook de jeugd (vanaf 10 jaar) uit de hoogste groepen uit het basisonderwijs mag meedoen met de grote run van 7 km en 40 hindernissen!
De jeugd van 10 tot en met 16 jaar wordt ingedeeld in 6 klassen. Jongens en meisjes individueel van 10 t/m 13 jaar en 14 t/m 16 jaar. Als team wordt men ingedeeld als meisjes of gemengd team. Bij de indeling van de jeugdteams wordt geen onderscheid in leeftijd gemaakt.

De deelname voor dit jaar is wederom overweldigend. Inmiddels is het maximale aantal inschrijvingen van 600 bereikt, dus inschrijven is niet meer mogelijk. Allemaal heel veel succes!

Survival Kidsrun.

Voor de kinderen van 6 t/m 9 jaar is er in het prachtige park Groenewoud een speciaal parkoers. Hou je van lopen, klimmen, klauteren in de buitenlucht en natuur, dan is dit echt iets voor jou! Er zijn weer een paar
schitterende nieuwe hindernissen neergezet. Net als voorgaande jaren eindigt de KIDSRUN op de zeephelling. Het parkoers kan over grote delen worden gevolgd door alle fans. Ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en
vrienden kunnen van dichtbij de wedstrijd volgen en hun favorieten aanmoedigen.
Nieuw! Je kan vlak voor de wedstrijd eerst nog even een oefenrondje lopen om de baan te verkennen!

De inschrijvingen voor de Survival Kidsrun zijn nog wel open, maar wees er snel bij!

Programma:

Datum: zondag 21 juni 2015
Plaats: Boven-Leeuwen

Informatie:

Klik op de flyer:

      Kidsrun flyer 2015 - defKidsrun flyer 2015 + tekst - def

Voor meer informatie of inschrijven: Klik hier

Foto’s:

Zie ook elders op deze site.
Voor een film- impressie: Klik hier