Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Survivalrun 2013.jpg

Survivalrun Boven-Leeuwen 2016

Survivalrun Boven-Leeuwen blijft een groot succes.

Lopen, klimmen, klauteren en zeephellingen in de buitenlucht en natuur! Niet bang zijn voor een beetje modder aan je kleren of op je neus! Samen met een groepje vrienden of alleen meedoen!
Het zijn de kenmerken voor deelname aan de Survivalrun in Boven-Leeuwen. Iets voor echte jongens en meiden!

Vanaf 10 jaar mocht je meedoen met de grote run van 7 km en 40 hindernissen! Wellicht had je vorig jaar als 9-jarige aan de Kidsrun meegedaan, dan was nu je kans om mee te doen aan het grote parcours.

Maximaal aantal inschrijvingen bij de grote run!
Ook bij Kidsrun weer meer deelnemers dan vorig jaar.

De 21e editie van de Survivalrun was weer een groot succes! Al snel na de opening van de inschrijvingen werd het maximaal aantal bereikt. Ook bij de Kidsrun (t/m 10 jaar) was er dit jaar een record aantal van bijna 70 deelnemers.

Omstreeks 16.30 uur werd er, deze keer in twee delen, een oefenrondje gelopen. Dit gebeurde onder begeleiding van combinatiefunctionarissen Mari Janssen Steenberg en Ton Hom. Daarna werden de runs gelopen in verschillende leeftijdsgroepen. Er waren weer een paar schitterende nieuwe hindernissen neergezet. Net als voorgaande jaren eindigde de KIDSRUN op de zeephelling. Het parcours kon over grote delen worden gevolgd door alle fans. Ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en vrienden konden van dichtbij de wedstrijd volgen en hun favorieten aanmoedigen.

Met grote inzet en enthousiasme renden en klommen de kids over het parcours, dat dit jaar weer prima was verzorgd door de vele vrijwilligers van de organisatie van de Survivalrun.

Informatie: klik hier voor de site van de Survivalrun

Foto’s: