Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Survivalrun 2013.jpg

Survivalrun Boven-Leeuwen 2017

Survivalrun Boven-Leeuwen; niet meer weg te denken!

Lopen, klimmen, klauteren en zeephellingen in de buitenlucht en natuur! Niet bang zijn voor een beetje modder aan je kleren of op je neus! Samen met een groepje vrienden of alleen meedoen!
Het zijn de kenmerken voor deelname aan de Survivalrun in Boven-Leeuwen. Nu al weer voor de 22e keer op zondag 18 juni 2017. En tevens is er natuurlijk de Kidsrun, al weer voor de 9e keer.

Vanaf 10 jaar is er een inschrijving geweest voor de run van 7 km en 40 hindernissen! Wellicht had je vorig jaar als 9-jarige aan de Kidsrun meegedaan, dan was nu je kans om mee te doen aan het grote parcours.
Was, want…maximaal aantal inschrijvingen (voor 10 jr en ouder) is inmiddels bereikt.

Survival Kidsrun.

Voor de  Kidsrun (6 t/m 9 jr) gold dit jaar dat inschrijven alleen mogelijk was op de dag zelf tussen 15.30 en 16.00 uur bij de jurywagen op het park Groenewoud.

De 22e editie van de Survivalrun van Boven-Leeuwen ook dit jaar weer snel vol. Na ongeveer twee weken na opening van de inschrijvingen werd het maximaal aantal bereikt.

Er is dit jaar veel reclame gemaakt via o.a. website, nieuwsbrief maar ook instagram (survivalrunbl).

De Kidsrun (6 t/m 9 jaar) had dit jaar een nieuw parcours. Er hebben 55 kinderen meegelopen. Ondanks de warmte werd er weer fanatiek gelopen. De eerste 3 in elke categorie kregen een mooie beker maar ook was er deze keer een mooie herinnering (medaille) voor iedere deelnemer.

Omstreeks 16.30 uur werden er twee oefenrondjes gelopen. Dit gebeurde onder begeleiding van combinatiefunctionarissen van Actief Maas en Waal. Daarna werden de runs gelopen in verschillende leeftijdsgroepen. Net als voorgaande jaren eindigde de KIDSRUN op de zeephelling, die dit jaar een mooie centrale plek had. Het parcours kon over grote delen worden gevolgd door alle fans. Ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en vrienden konden van dichtbij de wedstrijd volgen en hun favorieten aanmoedigen.

Met grote inzet en enthousiasme renden en klommen de kids over het parcours, dat dit jaar weer prima was verzorgd door de vele vrijwilligers van de organisatie van de Survivalrun.

Tot volgend jaar!

Datum:           zondag 18 juni 2017
Plaats:            park Groenewoud te Boven-Leeuwen
Informatie:    klik hier voor de site van de Survivalrun

Foto’s:

Nog meer foto’s:

Zie fotoverslag De MaasenWaler
Zie Facebookpagina Survivalrun