Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Survivalrun 2018.jpg

Survivalrun Boven-Leeuwen 2018

Survivalrun Boven-Leeuwen; elk jaar weer anders!!!

Lopen, klimmen, klauteren en zeephellingen in de buitenlucht en natuur! Niet bang zijn voor een beetje modder aan je kleren of op je neus! Samen met een groepje vrienden of alleen meedoen!
Het zijn de kenmerken voor deelname aan de Survivalrun in Boven-Leeuwen. Nu al weer voor de 23e keer op zondag 17 juni 2018. En tevens is er natuurlijk de Kidsrun, al weer voor de 10e keer.

Ook dit jaar zijn er weer enkele mooie nieuwe hindernissen toegevoegd aan het toch al spectaculaire parkoers.

Vanaf 10 jaar is er een inschrijving geweest voor de run van 7 km en 40 hindernissen! Wellicht had je vorig jaar als 9-jarige aan de Kidsrun meegedaan, dan was nu je kans om mee te doen aan het grote parkoers.
Wees er snel bij want er zijn nog maar 100 plaatsen over……

Survival Kidsrun

Voor de  Kidsrun (6 t/m 9 jr) geldt dit jaar dat inschrijven alleen mogelijk is op de dag zelf tussen 12.00 en 15.30 uur bij de jurywagen op het park Groenewoud.

Net als vorig jaar (bijna 70 kinderen) hopen we natuurlijk weer op een mooi aantal deelnemers.

Omstreeks 16.30 uur is er de gelegenheid om een oefenrondje te lopen. Dit gebeurt onder begeleiding van combinatiefunctionarissen van AM&W. Er zijn weer een paar schitterende nieuwe hindernissen neergezet. Net als voorgaande jaren eindigt de KIDSRUN op de zeephelling. Ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en vrienden kunnen van dichtbij de wedstrijd volgen en hun favorieten aanmoedigen. Na afloop is er een prijsuitreiking met voor de eerste 3 per categorie een beker en voor elke deelnemer een medaille en leuke attentie!

Datum: zondag 17 juni 2018
Plaats: park Groenewoud te Boven-Leeuwen
Informatie: klik hier voor de site van de Survivalrun.

Ook te volgen op:
– instagram:  survivalrunbl
– facebook:  www.facebook.com/SurvivalrunBL
– twitter: @SurvivalrunBL

Foto’s:

Zie: Fotoverslag De MaasenWaler