Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Survivalrun 2013.jpg

Survivalrun Boven-Leeuwen 2022

Survivalrun Boven-Leeuwen: Al 24 jaar een spektakel!

De Survivalrun in Boven-Leeuwen is een van de oudste recreatieve runs in de regio, waar jong en oud aan kan meedoen. Vanaf 10 jaar kun je meedoen en er geldt geen maximumleeftijd. Je kunt kiezen om alleen of om met een groep mee te lopen.

Het parcours is ongeveer 8 kilometer lang met meer dan 50 hindernissen, water en modder, kortom alle ingrediënten om jezelf eens lekker uit te leven. Natuurlijk staan beleving, plezier en samenwerking garant bij de Survivalrun!
Aan jou de uitdaging om dit parcours helemaal te doorstaan en de finish te bereiken.

Inschrijving via de website van de Survivalrun https://www.survivalrun.info/inschrijven. Deze sluit op 8 juni, of eerder want vol = vol.

Survival KIDSRUN

Voor de kinderen van 6 t/m 9 jaar is er ook dit jaar weer de populaire KIDSRUN (12e editie). Natuurlijk met bekende maar ook nieuwe hindernissen, waarbij modder, water en zeephelling niet zullen ontbreken. Wie durft de uitdaging aan te gaan!

Het proefrondje o.l.v. een combinatiefunctionaris van AM&W start om 16.30 uur. Om 17.00 uur zal de eerste wedstrijd starten. Er zijn 4 startmomenten; jongens 6/7 jaar, meisjes 6/7 jaar, jongens 8/9 jaar en meisjes 8/9 jaar. Voor de eerste 3 deelnemers per categorie staan er prachtige bekers klaar en voor alle anderen is er een medaille en een leuke attentie.

NIEUW!! Voor de KIDSRUN is online inschrijven mogelijk via deze link: https://www.survivalrun.info/kidsrun, dit kan t/m 13 juni.

Inschrijven voor de Kidsrun is daarna mogelijk op de wedstrijddag op het park Groenewoud zelf bij de jurywagen tussen 12.00 en 15.30 uur.

Datum: zondag 19 juni 2022
Plaats: park Groenewoud te Boven-Leeuwen
Informatie: klik hier voor de site van de Survivalrun.

Meer info, zie:

– instagram:  survivalrunbl
– facebook:  www.facebook.com/SurvivalrunBL
– twitter: @SurvivalrunBL

In de media:

– https://www.demaasenwaler.nl/nieuws/algemeen/30535/survivalrun-boven-leeuwen-fotoverslag-

Foto’s:

Voor heel veel mooie foto’s zie: https://www.survivalrun.info/media/