Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

tennis alg.jpg

Tennis – Appeltern – LTC Appal

Tennisvereniging LTC Appal

Adres van de sportaccommodatie:
Sportpark “LTC Appal”, Kerkstraat 27, 6629 AR Appeltern

Wat hebben wij te bieden:

Tennis is een sport voor jong en oud. Je kunt het spelen met 2 of 4 personen. Om het spel goed onder de knie te krijgen, is het wel belangrijk om een goede basistechniek aan te leren. Hiervoor worden vrijwel het hele jaar door tennislessen georganiseerd.
LTC Appal is een kleine vereniging. Daarom doen we een heleboel dingen samen met de tennisverenigingen uit de dorpen om ons heen. Zo is er steeds voldoende aanbod om activiteiten te organiseren. Bovendien mogen de leden ook op elkaars parken tennissen. Ons park heeft 2 kunstgrasbanen, een oefenhoek en een gezellig clubhuis.

Benodigdheden:

Tennisracket, tennisballen, tennis-sportschoenen en sportkleding.

Over:

Competitie:
Zowel in het voorjaar als najaar bestaat de mogelijkheid om competitie te spelen. Voor de basisschooljeugd zijn er competities op woensdagmiddag of zondagmorgen. Voor de wat oudere jeugd zijn de competities op vrijdagavond of in het weekend.

Toernooien:
Er zijn verschillende tennistoernooien waar op ingeschreven kan worden al naar gelang leeftijd, sterkte, niveau en ervaring.

Training:
Bij LTC Appal kun je vrijwel het hele jaar door deelnemen aan tennislessen/training, verdeeld over 2 series. De eerste serie is van maart tot juli en de tweede serie van september tot december. De tennislessen worden samen met de tennisverenigingen van Batenburg, Maasbommel en Horssen georganiseerd, in principe steeds op maandag- en dinsdagavond. De lessen worden verzorgd door professionele trainers.

Jaarlijkse activiteiten:
Appal Open, Vier Dorpen Toernooi, BHAM-Toernooi Junior-Senior Toernooi, inloopdagen, tennisclinics en open dagen.

Informatie:

Contactpersoon: Mario van der Velden
Telefoonnummer: 06-25371643
Website: www.ltcappal.nl
E-mail: m.vandervelden@xmsweb.nl