Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

tennis alg.jpg

Tennis – Maasbommel – De Gaensacker

Tennisvereniging De Gaensacker

Adres van de sportaccomodatie:
Tennispark: Kampstraat 33, 6627 AS, Maasbommel
Telefoonnummer: 06-37159046

Wat hebben wij te bieden:

Tennisvereniging Gaensacker is een leuke tennisvereniging te Maasbommel en aangesloten bij de KNLTB. De tennisvereniging biedt veel tennisplezier voor jong en oud. Bij ons kunnen kinderen vanaf 6 jaar spelenderwijs het tennisspel leren. Wij beschikken over 2 kunstgras banen waar je het hele jaar door op kunt tennissen. Voor de kinderen is het mogelijk om tennislessen te volgen. Dit kan in het voorjaar en in de winter.

Benodigdheden:

Tennisracket, tennisballen, sportkleding en tennisschoenen.

Over:

Competitie:
Er zijn verschillende tennistoernooien waar op ingeschreven kan worden naar gelang sterkte, niveau en ervaring. Iedere vrijdagavond is er webtennis voor leden vanaf 11 – 16 jaar.

Training:
Er zijn voorjaar- en wintertrainingen. In die seizoenen zijn er ongeveer 24 á 26 lessen. Deze lessen worden verzorgd door een tennisschool Joffe van der Heijden. Tijden en groep zijn afhankelijk van de aantal deelnamen. Momenteel wordt er op Maandag gelest samen met andere tennisverenigingen uit Appeltern, Horssen en Batenburg. We beginnen vanaf 16.00 uur. Je kunt eerst een serie tennislessen nemen zonder lid te zijn van onze vereniging. Daarna kun je besluiten alsnog lid te worden.

Toernooien:
Als lid van de vereniging is het mogelijk om mee te doen aan allerlei leuke activiteiten zoals onderlinge toernooi binnen eigen vereniging of met andere verenigingen.

Jaarlijkse activiteiten:
Verder zijn er clubkampioenschappen en het ouder/kind toernooi.

Informatie:

Contactpersoon jeugd: Mariëlle van Grinsven
Telefoonnummer: 06-57063982
Website: www.degaensacker.nl
E-mail: degaensacker@gmail.com