Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

tennis alg.jpg

Tennis – Maasbommel – De Gaensacker

Tennisvereniging De Gaensacker

Adres van de sportaccomodatie:
Tennispark: Kampstraat 35, 6627 AS, Maasbommel
Telefoonnummer: 06-82047351

Wat hebben wij te bieden:

Tennisvereniging de Gaensacker is een leuke tennisvereniging te Maasbommel en aangesloten bij de KNLTB. De tennisvereniging biedt veel tennisplezier voor jong en oud. Bij ons kunnen kinderen vanaf 6 jaar spelenderwijs het tennisspel leren. Wij beschikken over 2 kunstgras banen waar je het hele jaar door op kunt tennissen. Voor de kinderen is het mogelijk om tennislessen te volgen in samenwerking met ATC Alphen. Dit kan in het voorjaar en in de winter.

Benodigdheden:

Tennisracket, tennisballen, sportkleding en tennisschoenen.

Over:

Training:
Er zijn voorjaar- en wintertrainingen. In die seizoenen zijn er ongeveer 24 á 26 lessen. Deze lessen worden verzorgd door een tennisschool TNM Tennis Academy. Tijden en groep zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Momenteel wordt er door senioren op maandag en donderdag gelest samen met andere tennisverenigingen uit Appeltern, Horssen en Batenburg. We beginnen vanaf 19.00 uur. Je kunt proefles nemen zonder lid te zijn van onze vereniging. Daarna kun je besluiten alsnog lid te worden.oor de junioren worden op dit moment de lessen gegeven in Alphen op woensdagmiddag. Voor meer informatie hierover kun je even bellen of mailen met Ilse van de Kamp, zie gegevens onderaan.

Toernooien en competities:
Als lid van de vereniging ben je ook automatisch KNLTB lid en is het mogelijk om mee te doen aan allerlei leuke activiteiten zoals onderlinge toernooien en competities in de regio.

Informatie:

Contactpersoon jeugd: Ilse van de Kamp
Telefoonnummer: 06-10886341
Website: www.degaensacker.nl
E-mail: degaensacker@gmail.com