Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Header Hux Sport 2021.jpg

Tennis Rosmalen 2012 Unicef Open

Kinderen uit Maas en Waal naar de Unicef Open in Rosmalen!

Nederlands bekendste tennistoernooi voor professionals stuurt uitnodiging voor Maas en Waalse jeugd. Actief Maas en Waal is er in geslaagd om ongeveer 40 kinderen een onvergetelijke kennismaking te bieden met de professionele wereld van tennis.

Het beloofd een geweldige dag te worden voor deze kinderen en hun begeleiders.  Het programma voor de kinderen ziet er geweldig uit: een georganiseerd programma van zo`n 2 tot 2,5 uur bestaande uit een warming-up op muziek, tennisclinic, een rondleiding met vragen, vragen stellen aan een tennistopper, prijzenspelen enz. Daarnaast kunnen ze ook tennis kijken op alle bijbanen.

Nog even spannend!

De kinderen van De Oversteek en de vrijwilligers van de tennisvereniging  uit Dreumel zijn helemaal enthousiast! Het is ook geweldig en uniek dat je na een kennismakingsproject met tennis direct al mag gaan spelen op een echt professioneel tennistoernooi. Hier spelen immers de beste spelers van de wereld! En nu dus ook de kinderen uit Dreumel.  Zij zijn goed voorbereid want ze hebben in mei nog geoefend tijdens de clinics die werden georganiseerd door de tennisvereniging in samenwerking met Actief Maas en Waal.

Foto’s:

– Voor nog meer foto’s en filmpjes  Klik hier.

 Zie ook:

Website De Oversteek
Tennisclinics in Dreumel
Website Extrafm.nl
Website Druteninfo.nl