Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Voetbal alg.jpg

Tennis – Alphen – ATC

Tennisvereniging ATC Alphen

Adres van de sportaccommodatie:
Greffelingsestraat 9, 6626 AN Alphen

Wat hebben wij te bieden:

ATC Alphen heeft een levendige groep jeugdleden in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar. Inmiddels hebben we meer dan 30 jeugdleden; dit is uniek voor een dorp als Alphen! Vanuit de actieve jeugdcommissie worden er dan ook ontzettend leuke activiteiten voor elke leeftijdsgroep georganiseerd. Er is steeds wel iets te doen. Vanwege de vele jeugdleden is er altijd wel een tennismaatje te vinden van je eigen leeftijd en/of niveau. Er wordt dan ook veel gebruik gemaakt van de banen om vrij te gaan tennissen.

Als lid van de vereniging is het mogelijk om te trainen, wedstrijden te spelen, gewoon vrij te tennissen en natuurlijk deel te nemen aan alle andere activiteiten. ATC Alphen is aangesloten bij de KNLTB en speciaal voor de jeugd bieden wij het officiële KNLTB Tenniskids programma aan.

Je bent van harte welkom om eens een keertje mee te doen met één van onze activiteiten!

Benodigdheden:

Tennisschoenen en sportieve kleding. Een tennisracket krijg je bij ATC Alphen in bruikleen als je lid wordt; blijf je nog een jaar lid, dan mag je dit racket houden.

Over:

Competitie:
De maanden april en mei zijn gevuld met competitiewedstrijden. Er wordt door verschillende teams uit de regio deelgenomen die zijn samengesteld op leeftijd en niveau. Er wordt gespeeld met gemengde teams.

Training:
We hebben een gediplomeerde enthousiaste trainer die op woensdag de jeugdtrainingen verzorgt.

Jaarlijkse activiteiten:
Gedurende het jaar zijn er diverse jeugdevementen: competities, toernooien (enkel en dubbel), toernooien met ouder en kind, vriendjes die geen lid zijn, vrijdagavond inloop racketavond met afsluitend disco, 24-uurstoernooi, pietentoernooi…. etc. etc. te veel om op te noemen!

Informatie:

Contactpersoon jeugd: Eva van Zon
Telefoonnummer: 06-20167406
Website: website tennisvereniging Alphen
E-mail:  secretaris ATC Alphen