Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Tennis LTC Dreumel.jpg

Tennis – Dreumel – LTC Dreumel ’75

LTC Dreumel’75

Adres van de sportaccommodatie:
Tennisclub LTC Dreumel’75, Nieuwstraat 8, 6621 KV Dreumel.

Wat hebben wij te bieden:

Het spel tennis spelen! Dit kan door aan trainingen mee te doen (als je nog nooit getennist hebt, is dit wel raadzaam). Je kunt buiten de competities/toernooitjes om de hele week met iemand die je zelf regelt vrij tennissen om te oefenen en slagvaardig te worden.

Benodigdheden:

Sportkleding en sportschoenen. 1 of 2 tennisrackets en tennisballen. Er zijn ook speciale tassen waar je je racket en ballen in kunt doen.

Over:

Competitie:
In het voorjaar en najaar kan er competitie gespeeld worden op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Je moet minimaal met 4 personen zijn. Je kunt je inschrijven voor de heren, dames en mix competitie of je kunt je ook inschrijven voor alleen een dubbel competitie. Je kunt maar aan 1 competitiesoort mee doen of met dispensatie aan 2 competities. Het aantal wedstrijden dat je speelt, is afhankelijk aan welke competitie je mee doet.

Training:
De trainingstijden zijn afhankelijk van wanneer de tennisleraar/lerares beschikbaar is, de groepen worden door hun ingedeeld op sterkte.

Jaarlijkse activiteiten:
In het voor- en najaar zijn er clubkampioenschappen. Er wordt geprobeerd per periode (lente, zomer, herfst, winter) iets voor de jeugd te organiseren. Er wordt op die dag altijd wel iets met het spel tennis gedaan en er wordt dan in de pauzes of erna iets leuks in de kantine georganiseerd.
Verder zijn het hele jaar door op verschillende tennisverenigingen open toernooien waar je vrijblijvend aan mee kan doen.

Informatie:

Contactpersoon jeugd: Niels Kooijmans
Telefoonnummer: 06-1802 6156
Website: www.ltcdreumel.nl
E-mail: ltcdreumel75jeugd@hotmail.com