Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

webheader tennis.JPG

Tennis – Horssen – LTC Horssen

Tennisvereniging LTC Horssen

Adres van de sportaccommodatie:
Sportpark “De Polenkamp”, Bredestraat 1, 6631 BC Horssen.

Wat hebben wij te bieden:

Tennis is een sport waar je al jong mee kunt beginnen. Je kunt het spelen met 2 of 4 personen. Je kunt op onze kunstgrasvelden het hele jaar door tennissen.
Wij zijn een kleine maar gezellige tennisvereniging met in totaal 85 leden. Wij doen alles om de jeugd op een prettige manier kennis te laten maken met tennis. We werken samen met de basisschool in Horssen en ook met al de andere tennisverenigingen uit Maas en Waal. Dit houdt in dat alle jeugdleden op elkaars tennisbanen mogen tennissen.

Benodigdheden:

Tennisracket, tennisballen,  tennis-sportschoenen en sportkleding

Over:

Competitie:
In Horssen wordt er op verschillende dagen en niveau competitie gespeeld. Vrijdag is de drukste avond, maar er spelen ook teams op woensdag en donderdag.

Toernooien:
Er is een toernooi in juni in Horssen, maar er zijn ook verschillende tennistoernooien in de buurt waarop ingeschreven kan worden naar gelang sterkte, niveau en ervaring indien je lid bent van onze club.

Training:
(tijden en indeling groepen) Er zijn voorjaars- en wintertrainingen. In die seizoenen zijn er ongeveer 16 lessen per keer. Deze lessen worden verzorgt door een tennisschool.
Tijden en groepen zijn afhankelijk van de deelnamen. Neem hiervoor contact op met Jacqueline Verhaaf via onderstaand e-mailadres. Deze lessen doen we samen met de andere tennisverenigingen uit Appeltern, Batenburg en Maasbommel.
Je kunt eerst een serie tennislessen nemen zonder lid te zijn van onze tennisvereniging. Daarna kun je besluiten of je wel of geen lid wilt worden.

Jaarlijkse activiteiten:
Clubkampioenschappen, onderlinge toernooien met andere verenigingen: Appeltern, Batenburg en Maasbommel.

Informatie:

Contactpersoon jeugd: Jozé Perlo
Telefoonnummer: 0487-542459
website: LTC Horssen
E-mail: info@ltc-horssen.nl