Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Voetbal Unitas28.jpg

Voetbal G-sport – Wamel – Unitas’28

Voetbalvereniging Unitas’28 Wamel:

Adres van de sportaccommodatie:
Parkenstraat 2, 6659 BD, Wamel

Wat hebben wij te bieden aan sporters met een beperking:

Sinds september 2014 heeft Unitas’28 een nieuwe voetbaltak : Voetbal Plus, bestemd voor mensen met een lichamelijk of geestelijke beperking. De groep bestaat momenteel uit zo’n 15 personen in de leeftijd van 10 tot ongeveer 40 jaar en breidt zich steeds verder uit. De trainingsavonden verlopen prima en er is inmiddels een competitie met diverse ander clubs uit de regio. De trainers van deze enthousiaste groep zijn: Ryanne Raijmann, Jordy van de Hurk, Kevin van Haren, Terry van de Hurk, Maske Roeffen, Froukje Hol, Niels v Doodewerd, Tessa Verbruggen en Fauzi Cornelisse.

Benodigdheden:

Sporttas, voetbalschoenen, trainingskleding, scheenbeschermers en douche-benodigdheden.
Een voetbaltenue zoals sokken, broek en shirt worden vaak verzorgd door een sponsor. Er is bij Unitas’28 ook een soort van schoenenwinkel waar gebruikte schoenen geleend kunnen worden door nieuwe spelers om hun eerste stappen op het voetbalveld te zetten in hun (gratis) proeftijd, zodat niet gelijk al nieuwe dure schoenen gekocht behoeven te worden. Momenteel zijn gebruikte schoenen in voorraad voor allerlei leeftijden.

Over:

Competitie:
Er worden eens in de 3 weken wedstrijdjes georganiseerd met voetbalverenigingen in de directe omgeving in een onderling competitieverband onder auspiciën van NEC. Hierin staan de kernwaarden spelplezier gaat boven spelregels, respect voor elkaars (on)mogelijkheden teamsport is persoonlijke groei voorop.

Training:
Voetbal + traint op de maandagavond van 19.00 – 20.00 uur.

Jaarlijkse activiteiten:
Er zijn regelmatig sportactiviteiten gedurende het seizoen.

Informatie:

Contactpersoon voetbal+: Fauzi Cornelisse
Telefoonnummer: 06-51788579
Website: www.unitas28.nl
E-mail: info@unitas28.nl