Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

voetbal.jpg

Voetbal – Maasbommel – DBV

Voetbalvereniging DBV

Adres van de sportaccommodatie:
Sportpark De Hoge Hof, Hogenhofstraat 10a, 6627 KC Maasbommel

Wat hebben wij te bieden:

DBV is een leuke en gezellige voetbalvereniging met een sociaal gezicht. Onze vereniging telt ruim 160 leden waarvan ongeveer de helft jeugdleden, verdeeld over pupillen en junioren en bestaat uit zowel jongens als meisjes van 5 tot 18 jaar. Je kunt bij ons al terecht vanaf 5,5 jaar en mag je bij ons meetrainen.
Voetbal is een teamsport en daarmee heeft DBV een belangrijke sociaal-maatschappelijke functie. Voetbalplezier en samen een sportprestatie leveren gaan hand in hand. De jeugd wordt getraind en begeleid door een grote groep vrijwilligers.
Als lid van de vereniging is het mogelijk om te trainen en wedstrijden te spelen en deel te nemen aan andere activiteiten die door de vereniging georganiseerd worden.
Veel gezelligheid, afwisselende activiteiten naast het voetbal, spelenderwijs leren ballen, ouders broertjes en zusjes zijn altijd welkom. Kortom samen met je vrienden kun je leuke dingen doen.

Benodigdheden:

Voetbalschoenen, scheenbeschermers en trainingskleding (incl. trainingspak). Voor een wedstrijdtenue wordt gezorgd.

Over:

Competitie:
In de maanden augustus t/m mei worden competitie- en bekerwedstrijden gespeeld op zaterdag (af en toe is er een wedstrijd vroeg in de avond), onderbroken door een korte winterstop. Er wordt deelgenomen door verschillende teams die zijn samengesteld per leeftijd en niveau. Bij de pupillen zijn er gemengde teams. Bij de junioren zowel jongens- als meisjesteams.

Training:
Er zijn diverse avonden waarop je kunt trainen, indeling afhankelijk van de leeftijdscategorie.

Toernooien:
Aan het eind van de competitie zijn er verschillende toernooien waar je als team aan mee kunt doen.

Jaarlijkse activiteiten:
Door het jaar heen zijn er diverse leuke jeugdactiviteiten zoals toernooien, zaalvoetbal, spellendag, disco, jeugdkamp etc.

Informatie:

Contactpersoon jeugd: Linda Appeldoorn
Website: www.voetbalvereniging-dbv.nl
E-mail: secretariaatdbv@gmail.com