Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

voetbal.jpg

Voetbal – Alphen – AVIOS

Voetbalvereniging AVIOS Alphen

Adres van de sportaccommodatie:
Sportpark Het Mariaveld, Dijkgraaf de Leeuwweg 17, 6626 BG Alphen

Wat hebben wij te bieden:

AVIOS is een leuke en gezellige voetbalvereniging met een sociaal gezicht. Onze vereniging telt ruim 200 leden waarvan ongeveer de helft jeugdleden, verdeeld over pupillen en junioren en bestaat uit zowel jongens als meisjes van 5 tot 18 jaar. Voetbal is een teamsport en daarmee heeft AVIOS een belangrijke sociaal-maatschappelijke functie. Voetbalplezier en samen een sportprestatie leveren gaan hand in hand. De jeugd wordt getraind en begeleid door een grote groep vrijwilligers.

Als lid van de vereniging is het mogelijk om te trainen en wedstrijden te spelen en deel te nemen aan andere activiteiten die door de vereniging georganiseerd worden.

Benodigdheden:

Voetbalschoenen, scheenbeschermers en trainingskleding (incl. trainingspak). Voor een wedstrijdtenue wordt door de vereniging gezorgd.

Over:

Competitie:

In de maanden augustus tot en met mei worden competitie- en bekerwedstrijden gespeeld op zaterdag (af en toe is er een wedstrijd vroeg in de avond), onderbroken door een korte winterstop. Er wordt deelgenomen door verschillende teams die zijn samengesteld per leeftijd en niveau. Bij de pupillen zijn er gemengde teams. Bij de junioren zowel jongens- als meisjesteams

Training:

Er zijn diverse avonden waarop je kunt trainen, indeling afhankelijk van de leeftijdscategorie.

Jaarlijkse activiteiten:

Door het jaar heen zijn er diverse leuke jeugdactiviteiten zoals toernooien, zaalvoetbal, spellendag, disco, jeugdkamp etc.

Informatie:

Contactpersoon jeugd: Antoon van Teeffelen
Telefoonnummer: 0487 562312
Website: www.sv-avios.nl
E-mail: info@sv-avios.nl