Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

voetbal.jpg

Voetbal – Boven-Leeuwen – DSZ

Sportvereniging DSZ

Adres van de sportaccommodatie:
Sportpark De Hoge Berg, Trambaan 1, 6657 CE Boven-Leeuwen

Wat hebben wij te bieden:

Samen voetballen met de vrienden en/of vriendinnen. Vanaf 5 jaar kun je al lid worden en lekker een balletje gaan trappen op onze accommodatie.
Naast de trainingen en wedstrijden worden er ook andere activiteiten georganiseerd zoals de DSZ-Jeugd dag, word je pupil van de week of ga je met z’n allen naar een heus stadion om een wedstrijd te kijken.

Benodigdheden:

Sportkleding afhankelijk van het weer: een korte boek, shirt en/of trainingpak, voetbalschoenen , voetbalkousen en scheenbeschermers.

Over:

De kernwaarden van sv DSZ zijn:
Saamhorigheid: Samen sporten, samenwerken en omzien naar elkaar is een competentie waar je je hele leven iets aan hebt. Bij DSZ wordt het voetballen, trainen en de overige activiteiten gezamenlijk georganiseerd.
Laagdrempeligheid: Gezelligheid, gemoedelijkheid en het zich thuis voelen door iedereen zijn belangrijke items bij ons club.
Ontwikkeling: Bij het voetballen staat plezier voorop, maar tegelijkertijd wordt erkend dat iedereen beter wil worden.

Competitie:
De competitie bestaat uit een najaarscompetitie van september tot en met december en een voorjaarscompetitie van januari tot en met mei.

Trainingen:

De trainingen vinden plaats van maandag t/m donderdag. De jongste spelers trainen 1x per week en de oudere teams 2x in de week, dit onder begeleiding van een aantal enthousiaste vrijwilligers.

Toernooien:
Regelmatig wordt er deelgenomen aan toernooien waaronder ons eigen Martien de Reuver-toernooi.

Informatie:

Contactpersoon jeugd: Wieke van Raaij en Laura Mooren
Telefoonnummer: 06-51650668 / 06-13722147
Website: www.svdsz.nl
E-mailadres: jeugdcommissie@svdsz.nl