Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

voetbal.jpg

Voetbal – Puiflijk – SCP

Voetbalvereniging S.C.P.

Adres van de sportaccommodatie:
Sportpark Schravenhof, Hosterd 65, 6655 AE Puiflijk

Wat hebben wij te bieden:

Voetbal is volksport “nummer 1” en een teamsport waarin je individueel veel energie kwijt kunt.
S.C.P. biedt een gedegen technische voetbalopleiding door vakbekwame en gemotiveerde trainers. Er wordt twee keer in de week een training aangeboden. Voor de allerkleinsten zijn er de mini’s die eenmaal per week op een speelse wijze de basisbeginselen van het voetbal krijgen bijgebracht.

Vanaf 6 jaar bieden wij naast de trainingen ook het spelen in competitieverband. De trainingen worden gegeven volgens een beleidsplan waarin de technische groei van de jeugdspelers is vastgelegd. Onze doelstelling is om spelers te kunnen laten stralen in ons eerste team.

Ook bieden we veel gezellige activiteiten buiten het voetballen om, waaraan soms ook door de familie deelgenomen kan worden.
Samengevat kunnen we stellen dat je bij SCP in een ontspannen en gezellige sfeer, wordt opgeleid om een sportieve en competitieve prestatie met je team neer te zetten

Benodigdheden:

Alleen voetbalschoenen, scheenbeschermers en trainingskleding. Het wedstrijd (club)tenue wordt door de club verzorgd.

Over:

Competitie:
De jongste jeugd t/m JO11 speelt tegenwoordig in 4 fasen (2 voor de winterstop) en 2 na de winterstop waarbij men in poules speelt en ongeveer 5-6 wedstrijden speelt.

Wedstrijden worden normaal op zaterdag gespeeld. Een seizoen loopt vanaf augustus t/m december (najaar seizoen) dan volgt een winterstop om vervolgens in januari/februari weer van start te gaan t/m mei. Daarnaast neem je ook deel aan de KNVB-Beker wedstrijden. Een afvalsysteem met als doel de KNVB beker te behalen. Deze (KNVB-Beker)wedstrijden lopen het hele jaar op momenten waarin er geen competitiewedstrijden staan gepland.

Training:
Trainingen worden voor kinderen tussen 5 – 6 jaar (mini’s) gegeven op woensdagmiddag.
Voor de kinderen tussen 6 en 18 jaar wordt volgens een vast schema in de lagere J07-teams 1x, daarna 2x per week training verzorgd door ervaren trainers.

Jaarlijkse activiteiten:
S.C.P. staat bol van de activiteiten voor de jeugd, dit is los van de deelname aan verschillende voetbaltoernooien. Zo wordt er in de winter een activiteitenkalender samengesteld met onder andere; zwemmen, schaatsen, bowlen, bezoek aan ijshockeywedstrijden, bingo, filmavonden, zaalvoetbal etc. Bezoek hiervoor ook onze website.

Informatie:

Contactpersoon jeugd: Erik v Gelder
Telefoonnummer: 06-5318 8962 (Erik)
Website: www.vv-scp.nl
E-mail: erik.van.gelder@xs4all.nlGrotere kaart weergeven