Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Blok'691.jpg

Volleybal – Afferden (Gld.) – Blok ’69

Volleybalvereniging BLOK’69

Adres van de sportaccommodatie:
Kulturhus/gymzaal De Meent, Koningsplein 24, 6654 BX Afferden

Wat hebben wij te bieden:

Als Volleybalvereniging Blok’69 willen we graag iedereen (zowel de jeugd als de senioren) het plezier geven in de Volleybalsport. Het jeugdvolleybal volgens NeVoBo (volleybalbond) is opgedeeld in verschillende niveaus en is gekoppeld aan de leeftijd. De eerste zes niveaus worden ook wel Minivolleybal/Circulatievolleybal genoemd. Middels deze methode wordt het volleyballen stap voor stap aangeleerd. Blok heeft (in samenwerking met boemerang komeet) op dit moment miniteams op niveau 2 (jeugd van 7/8 jaar), niveau 5 (jeugd van 10/11 jaar), een C jeugd meisjes team (11-14 jaar jaar) en een gemengd A-team(16-18jaar), maar ook andere leeftijden zijn van harte welkom.
Vanaf de leeftijd van ongeveer 12 tot 18 jaar wordt er in het jeugdvolleybal op een volledig veld gespeeld. Voor het eerst sinds lange tijd hebben we weer een A-jeugdteam in de competitie.
Dus als jij ook gezellig (binnen) wilt sporten, kom dan eens vrijblijvend kijken. Je mag altijd 3x gratis meedoen zonder verplichtingen.
Volleybal vereniging Blok’69 heeft ook teams voor volwassen die een doordeweekse competitie spelen.

Benodigdheden:

Sportkleding, zaalschoenen en bij voorkeur kniebeschermers.

Over:

Competitie:
De miniteams spelen maandelijkse toernooien (1x per maand).
De jeugdteams(A en C) draaien een voorjaars- en een najaarscompetitie met wekelijks een wedstrijd.

Training:
De miniteams trainen elke woensdag (uitgezonderd vakanties) van september tot en met juni op woensdag van 16:30- 17:30 uur.

Het C team traint op maandag van 18:30 tot 19:30 uur en op woensdag van 18:30 tot 20:00 uur. De wedstrijden zijn meestal op zaterdagochtend. Het A team traint ook op maandag en woensdag.

Jaarlijkse activiteiten:
Blok’69 organiseert elk jaar veel verschillende activiteiten voor de jeugd en senioren. Enkele voorbeelden hiervan zijn de vrienden- en vriendinnendag, onderlinge mixtoernooien en een nachtvolleybaltoernooi.

Informatie:

Contactpersoon jeugd: Wilma Bouwman
Telefoonnummer: 06-22279735
Website: Volleybalvereniging Blok 69
E-mail: vvblok69@gmail.com 

Voor nog meer info, kijk ook op de site volleybal.nlGrotere kaart weergeven