Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Volley BK.jpg

Volleybal – Druten – Boemerang Komeet

Volleybalvereniging Boemerang Komeet

Adres van de sportaccommodatie: Sporthal de Heuvel, Heuvel 40, 6651 DE Druten

Wat heeft uw vereniging te bieden:

Boemerang Komeet verzorgt op verschillende niveaus volleybaltrainingen- en wedstrijden voor jeugd. De vereniging heeft in 2016 ruim 84 jeugdleden. De jeugdafdeling is verdeeld in twee verschillende onderdelen:
Voor de jeugd (tot 12 jaar) hebben we een leuke volleybalvorm ontwikkeld namelijk CoolMovesVolley (CMV). Je hebt bij CMV 6 niveaus. Volleybal is best een moeilijke sport. Daarom is speciaal voor kinderen een makkelijke manier bedacht om volleybal stapsgewijs aan te leren.
In de ABC teams wordt door de jeugd (12 t/m 18) het echte volleybal gespeeld. In deze periode wordt vooral aandacht besteed aan techniek, tactiek en teamwork.

Benodigdheden:

Lekker zittende sportkleding, kniebescherming en sportschoenen met een lichte zool. Volleyballen en ander trainingsmaterialen worden vanuit de vereniging verzorgd en zijn in de zaal aanwezig.

Over:

Wedstrijden:
De CMV-jeugd speelt maandelijks op zondag een regionale competitie in toernooivorm.
De ABC-jeugd speelt wekelijks op zaterdag met hun team wedstrijden in competitievorm tegen andere verenigingen uit de regio die zijn aangesloten bij de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo). De seniorenteams spelen ook bijna wekelijks competitie. De seniorenteams (zowel dames als heren) spelen mee in de Nevobocompetitie en de dames recreanten spelen mee in de Maas en Waalcompetitie.

Trainingen:
De CMV-jeugd traint woensdag: Niveau 123 tussen 17:30 – 18:30 uur en Niveau 456 tussen 17.30 – 19.00 uur.
De ABC-jeugd traint 2 x 1,5 uur per week tussen 17:30 – 21:00 uur.

Jaarlijkse activiteiten:
Er worden door de vereniging tijdens het seizoen verschillende activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Zo is er een Ouder-kind toernooi, zijn er proeflessen voor basisschoolleerlingen van groep 3 tot en met 8, bezoeken we interlandwedstrijden, vieren we Sinterklaas en organiseren we aan het eind van het seizoen een geweldig kampweekend.

Informatie:

Contactpersoon jeugd: Maik Steenbruggen tc@boemerangkomeet.nl
Website: www.boemerangkomeet.nl
E-mail: info@boemerangkomeet.nl

Voor nog meer info, kijk ook op de site volleybal.nl