Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

zwemmen De Gelenberg.jpg

Zwemmen – Druten – ZV De Gelenberg

Zwemvereniging De Gelenberg, Maas en Waal.

Adres van de sportaccommodatie:
Zwembad  de Gelenberg, de Gelenberg 5, 6654 AZ Afferden (Gld.)

Wat hebben wij te bieden:

Met een waterrijke omgeving zoals Maas en Waal is het belangrijk om de zwemvaardigheid goed te beheersen. Bij Zwemvereniging De Gelenberg krijg je als zwemmer de gelegenheid om de zwemvaardigheid te verbeteren.

Als je je A diploma gehaald hebt, mag je beginnen bij de aanvangsgroep. Dit is een groep enthousiaste jongens en meisjes die zich meer willen ontwikkelen in de zwemsport. Je krijgt uitleg, demonstraties en coaching bij het aanleren van de wedstrijdslagen, maar ook het starten en keren. Dit gebeurt op een leuke en afwisselende manier waarbij plezier en verbetering van techniek voorop staan. Je krijgt dan les van ervaren trainers. En wist je al, dat je altijd een maand gratis mag proefzwemmen voordat je besluit om lid te worden?

Mocht je het leuk vinden om ook wedstrijdjes te gaan zwemmen dan zijn er speciale georganiseerde thuiswedstrijden en/of wedstrijden tegen andere clubs voor jullie.

Benodigdheden:

Natuurlijk heb je zwemkleding (badpak, bikini, zwembroek, zwemshort) nodig. Belangrijker is het A-diploma. Deze moet je hebben om lid te worden. Een zwembrilletje (géén duikbril) is handig, maar niet noodzakelijk.

Over:

Training:
Maandag én vrijdag van 18.15 – 19.00 uur.

Jaarlijkse activiteiten:
De reguliere trainingen worden rond de verschillende feestdagen (sinterklaas, kerst, carnaval etc.) aangepast aan dit thema. Daarnaast worden ieder jaar de schoolzwemkampioenschappen en worden regelmatig clubkampioenschappen georganiseerd.

Informatie:

Opgeven kan via de website: http://www.gelenberg.nl/lid-worden (ook als je eerst wilt proefzwemmen)
Contactpersoon en trainer voor de aanvangsgroep is Cindy van Beest.

Website: www.gelenberg.nl
E-mail: aanvangsgroep@gelenberg.nlGrotere kaart weergeven